Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Η ώρα των αποφάσεων για τον Δημήτρη Πασόη - Ζήτησε διορία μέχρι το Σάββατο

Είναι πολύ πιθανό ο κ. Πασόης να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να αποδεσμεύσει τους συνεργάτες του

Διορία μέχρι το Σάββατο ζήτησε ο Δημήτρης Πασόης από τους στενούς του συνεργάτες, ώστε να ανακοινώσεις τις τελικές του αποφάσεις, αν δηλαδή θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ή όχι.

Αυτό αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Aridaia News και όπως είναι φυσικό πρόκειται για μια απόφαση που θα παίξει το δικό της ρόλο στη διαμόρφωση του προεκλογικού χάρτη.

Είναι πολύ πιθανό ο κ. Πασόης να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να αποδεσμεύσει τους συνεργάτες του, ώστε να επιλέξουν κατά συνείδηση άλλο συνδυασμό για να πολιτευτούν.

12 σχόλια:

  1. Νά πάει στον Σηφάκη για σταυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΑΣΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ......ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ...???

      Διαγραφή
    2. Κρίμα.... αστεγη η Μπαγκη..... Πιος τολμά να την παρει μαζί του; Μα ο επόμενος που θα αποσυρθεί!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

      Διαγραφή
    4. +700 Ο ΣΑΚΗΣ -1000 από τα υπόλοιπα........

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λυπαμαι, ξερω το ευχεσε αλλα μαθε οτι ο Σακης εχει ετοιμο συνδιασμο και τον ποιο δυνατο, αλλωστε θανε μαζι με τον Μπατση δευτερο γυρο και θα πεσουν κορμια.

      Διαγραφή
  3. σπάσιμο στον Παρουτογλου κανει, οτι δεν θα κατέβει ειναι σιγουρο, απλά τον κρατάει στα κρύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιες πατατιες... ο Σάκης δεν κανει!!! Αλλος αποσύρεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητράκη, κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια. Να ησυχάσει το κεφαλάκι σου. Πάρε και τη συνταξάρα σου από την Εφορία και κάνε τον πασά στο Λουτράκιον. [Φίλος και συμμαθητής από το πάλαι ποτέ 6τάξιο γυμνάσιο Αριδαίας, καθήμενος εις θρανίον όπισθέν σου!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειωμένο είναι ζταμπα σάλιο πρόμαχοι γιατρός δεύτερη γύρα και βγαίνει ο γιατρός και ας είναι ο συνδυασμός παλαιά ονόματα όχι τόσο ευχάριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ΣΥΡΙΖΑ,στηριζει χ/δημητριου.Μπαγκη,Τσαρκνιας,Σαπουντζης,Αμπαρη κ.α.,σε λιγες μερες θα ενσωνατωθουν στην ομαδα,με ανταλαγμα ο Σακης και το ΠΑΣΟΚ,να στηριξουν ΣΥΡΙΖΑ.Πρωτομαστορας του ντηλ,ο Γραμματεας του ΠΑΣΟΚ,Λακης Προκοπιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News