Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Κούλουμα στην Αλμωπία: Ευχές για καλή Σαρακοστή από τον Δήμαρχο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Ευχές για καλή Σαρακοστή αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα Κούλουμα σε Χρυσή, Εξαπλάτανο, Νεοχώρι και Άνω Λουτράκι.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από πλήθος συνεργατών, υποψηφίων και φίλων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολύ κόσμο ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. 

Δείτε φωτογραφίες:






























1 σχόλιο:

  1. ρημαγμένα άδεια τα χωριά μας....έμειναν οι μέτριοι....δυστυχώς ότι φρέσκο και ελπιδοφόρο έφυγε για άλλα μέρη....εδω...κάποιοι συνταξιούχοι με πολύ χρόνο μπορουν να μας διαφεντεύουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News