Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Δημοσκόπηση: Στις 10 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Μάχη"... σώμα σε σώμα για την τρίτη θέση

Νέα δημοσκόπηση που δείχνει μεγάλη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στις 10 μονάδες καταγράφεται η διαφορά των δύο κομμάτων. "Μάχη"... σώμα σε σώμα για την τρίτη θέση.

Στις 10 μονάδες διαμορφώνεται διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Pulse που πραγματοποίησε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5% έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας η ΝΔ συγκέντρωνε 30% έναντι 20,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση «κονταροχτυπιούνται» Χρυσή Αυγή και ΚΙΝΑΛ με 7,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%. Εκτός Βουλής για ακόμα μια φορά καταγράφεται το Ποτάμι με 1,4%, η Ένωση Κεντρωων με 2% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,4%.

Η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου φαίνεται να συγκεντρώνει 2,3%.


Τα ποσοστά αυτά αφορούν την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, με τους πολίτες να απαντούν πως θα ψηφίσουν το ίδιο και στις ευρωεκλογές κατά 76%.

Για καταλληλότερο πρωθυπουργό οι ερωτώμενοι επιλέγουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά 36%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 25%. Και οι δύο συγκεντρώνουν 1 μονάδα παραπάνω από την προηγούμενη δημοσκόπηση.

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ...γιατι παραπάνω ηθελες; ε οχι ρε φίλε ειναι και κυβερνηση οι ανθρωποι

      Διαγραφή
  2. Από την σκύλα στην Χάρυβδη περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News