Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Κλείνουν το Δημοτικό Σχολείο Γαρεφείου για τη Μακεδονία - Γονείς: «Ντροπή στους Βουλευτές που ξεπουλιούνται»

Ανακοίνωση

Οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Γαρεφείου στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό: Ότι η Μακεδονία δεν είναι η περιουσία του πατέρα του για να την ξεπουλήσει. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός και εμείς, κύριε Πρωθυπουργέ.

Γι’ αυτό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι γονείς και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γαρεφείου θα απέχουν από τα μαθήματα για το όνομα της Μακεδονίας, γιατί νοιώθουμε και είμαστε όλοι Μακεδόνες. 24 και 25 Ιανουαρίου 2019 το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό.

Ομόφωνα λέμε ΌΧΙ και αν κύριε Πρωθυπουργέ δεν καταλαβαίνετε με λόγια, θα δείτε και τις πράξεις μας, θα δείτε τι εστί Μακεδόνας.

Και κάτι τελευταίο, για τα στρατιωτάκια σας. Ντροπή μεγάλη για τους Βουλευτές του Ν. Πέλλας που ζούνε στη γενέτειρα περιοχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεπουλιούνται και υπηρετούν τον δικό τους Θεό, τον Θεό του χρήματος.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!

Γονείς Δημοτικού Σχολείου Γαρεφείου

20 σχόλια:

  1. Αφήστε τα παιδιά να πάνε στο σχολείο ρε, τι βλακείες ειναι αυτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να διαμαρτυρηθείτε. Με το να κλείσει το σχολείο δεν κερδίζετε κάτι. Ίσα ίσα χάνουν μάθημα τα παιδιά σας, τα οποία καλό είναι να τα προστατεύσετε, διότι το σχολείο δεν έχει καμία σχέση με αυτό για το οποίο διαφωνείτε με τον πρωθυπουργό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσα ίσα έχει μεγαλμ σχεση το σχολείο με την προδοτική αυτή συνφωνια,αλλάζουν τα σχολικα βιβλία βγάζουν τον παυλο Μελά από τα σχολικά βιβλία και μου λέτε ότι δεν έχουν σχέση;

      Διαγραφή
    2. Αν δεν πάνε τα παιδιά σχολείο θα ξαναβάλουν τον Παύλο Μελά δηλαδή; Τι σχέση έχει το μάθημα που θα κάνουν τα παιδιά με το τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές για ένα εθνικό ζήτημα;

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια...διακόψτε την λειτουργία του σχολείου για να διαμαρτυρηθείτε,νομίζετε χάρη τους κάνετε που πηγαινεται τα παιδιά σας στο σχολείο,το μόνο μέρος που μπορούν να διατυπώσουν άποψη για τα κοινά και να μορφωθούν.Συνεχιστε εσείς οι γονείς να μεταλαμπαδευτε τις αξίες στα παιδιά σας,αδιαπραγματευτα και χωρίς την ελευθερια της επιλογής.Να δούμε πόσο μπροστά θα συνεχίσει να οηγαινει η μικρη κοινωνία του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τις βλακείες που κανετε και αποφασιζετε καποιοι καποιοι.Και άμα θέλετε να κάνετε κατάληψη να πάτε στην Αριδαία.Εμεις τα παιδιά μας θα τα στειλουμε στο σχολειο και θα κάνουν κανονικά μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι βλακείες είναι αυτές ρε αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα να κάνουν το μάθημα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .
    ΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί το δημοσιοποίησε;για μπράβο;άντε προβατα που νομίζετε έξυπνο τον Γεωργιου.

      Διαγραφή
  7. Όταν ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εσείς για τον γρηγορόπουλο παίρνατε τα παιδιά και πηγαίνατε μαζί στις Αστυνομίες, για να πετάξετε πέτρες και να βρίσετε το κράτος, τότε τα παιδιά είχαν σχέση; Πόσο μικρόψυχοι και κακόδοξοι είστε. Τώρα ρε λαμόγια που τα παιδιά θα μαθαίνουν τη γιαλαντζί ιστορία σας που θέλετε να αλλάξετε για τους παππούδες τους, αυτό δεν αφορά τα παιδιά; Και πού παλιολαμόγια; Σε ένα ακριτικό χωριό που κρατάει Θερμοπύλες και έγραψε αυτή την ιστορία για την Ελλάδα με το αίμα του, για να είστε τώρα εσείς, της κακιάς ώρας δημοκράτες να τη βρίζετε. Αν ρε παλιοκακόπιστα υποκείμενα της αρρωστημένης κοινωνίας σας, διαβάζοντας το σχόλιο, χαρακτηρίσετε και μένα φασίστα, ΝΑΙ ρε σκουλήκια είμαι φασίστας αλλά για την Ελλάδα μας, για το κράτος μας, για την ιστορία μας ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ρε σερνόμενοι ποντικοι των υπονόμων. Μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που έχει τιμή και αξιοπρέπεια,δεν κάνει συναλλαγές κάτω από τα τραπέζια με όσους την επιβουλεύονται, δεν σκέφτεται το χρήμα και την τσέπη της και προπάντων δεν έχει αλιτήριους τύπους στην πολιτική, που να κάνουν κολοτούμπες στα λεγόμενά τους. Υποκριτές που κυβερνάτε στο όνομα του ελληνικού λαού, ερήμην αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτά που λες πως θα γίνουν, αν δεν πάνε τα παιδιά σχολείο; Πως θα βοηθήσει αυτό; Για εξήγησέ μας.

      Διαγραφή
  8. Μη παίρνετε και το ΚΕΑ.αντίσταση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Ντορκα όμως την είχατε πρώτη μούρη στις εκδηλώσεις για τον καπετάν Γαρεφι... Η μήπως κάνω λάθος..??? Αντί να της τα ψάλετε ένα χεράκι από κοντά και να την φτυσετε, την βγάζατε φωτογραφίες με τον Δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας να κλείσετε τα σύνορα και να μην πηγαίνετε στα Σκόπια για να ψωνίσετε, να φτιάξετε τα δόντια σας και να παίξετε στο καζίνο τους κι αφήστε τα παιδάκια στην ησυχία τους. Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψεματα ολοι συμφωνησαμε, τριαντα ατομα ημασταν

      Διαγραφή
  12. Φυσικά και δεν είναι σωστό να κλείσουν τα σχολεία. Αλλά αυτά ο μόνος που δεν δικαιούται να τα λέει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο έκανε τα πάντα πριν γίνει εξουσία να καταστρέψει το κράτος. Τώρα που την πήρε, μιλάει για εχθρούς που επιβουλεύονται το κράτος. Η υποκρισία στο έπακρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News