Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αγάθη Μακρίδου σε Σηφάκη: «Η Κυβέρνησή σας είναι μοιραία για την Μακεδονία και την πατρίδα»

Ανακοίνωση

Απάντηση της Αγάθης Μακρίδου στον Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη:

Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων καταφθάναμε στο Σύνταγμα για να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μας απέναντι στην ενδοτικότητα της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης στα κυριαρχικά και αναφαίρετα δικαιώματα μας και την ιστορική αλήθεια του τόπου μας,

Την στιγμή που αυτή η ίδια η κυβέρνηση βυθισμένη σε ένα πρωτοφανές ντελίριο βιαιότητας μας δηλητηρίαζε όλους με τα χημικά της,

Ο ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας μας χαρακτήριζε Ναζί κι ο άλλος τηρεί σιγή ιχθύος λες και η σιωπή λειτουργεί σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

Ήμασταν εκεί όλοι κκ. Βουλευτές, σηκώσαμε την ελληνική σημαία και παρόλο που μας δηλητηριάζατε με τα χημικά σας συνεχίζαμε να φωνάζουμε ότι η Μακεδονία είναι μία κι ελληνική με όλη την δύναμη της ψυχής μας και θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε. Γιατί κκ. Βουλευτές σε βάθος χρόνου δεν θα αποδειχθούν οφέλη από αυτήν την συμφωνία, αλλά πόσο μοιραία είναι η κυβέρνηση σας για την Μακεδονία και την πατρίδα. Κι αυτό το γνωρίζει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα και θα σας το ξεπληρώσει πολύ σύντομα στις κάλπες.

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ

2 σχόλια:

  1. γιατι την ρωτησε ο Γιαννης και αυτη απαντησε;δεν πιστευω,να ασχοληθηκε μαζι της ο Γιαννης.Εκτος,αν απαντησε,ως εκπροσωπος του Γιαννου και οχι ως δοτη του ΚΙΝΙΝΟΥ,συγνωμη ΚΙΝΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον ρε ..βουλευτή μην κάνεις δηλώσεις σε βάρος πολιτών του νομού σου, που ενδεχομένως σε ψήφισαν και τώρα τους κοροιδεύεις. Τόσο θράσος πάλι! Σεβασμός στους ανθρώπους που τόσα χρόνια έκανες παρέα, μιλούσες και ζητούσες την ψήφο τους. Αυτή είναι η αριστερά που μας έλεγες. Να χαρακτηρίζεις φασίστες, όσους δηλώνουν μόνο Έλληνες και όχι οπαδοί κομμάτων; Και τι έγινε ρε! Θα ψηφιστεί με σένα το ξεπούλημα, ύστερα το κόμμα σου θα εξαφανιστεί μαζί με όλους σας και όλοι εσείς θά πάρετε ακόμα μέχρι τον Οκτώβριο ακόμα 100.000 ευρώ Όμως η Ελλάδα ρε! Αυτή να το ξέρετε την προδοσία της δεν θα την ξεχάσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News