Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θ. Τζάκρη

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας

Καταδικάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά, την άνανδρη επίθεση στην κατοικία της βουλευτού κ. Θ. Τζάκρη.

Διαφωνώ απόλυτα με τη θέση της για την ονομασία του γειτονικού μας κράτους, όμως η ανθρώπινη ζωή και η προστασία της, πρέπει είναι πάνω από όλα.

Εύχομαι η συντεταγμένη πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία να βρει γρήγορα τους δράστες, ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. Άρχοντας! Μεγάλη καρδιά ο Δημήτρης.Τυχεροί που τον έχουμε Δήμαρχο. Μακάρι κι όλες οι άλλες πόλεις να είχαν τόσο καλούς δημάρχους. Σίγουρα θα ξαναβγεί. Ο κόσμος πίνει νερό στο όνομά του.(από τη βρύση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News