Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η ΝΔ Αλμωπίας καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι της Θ. Τζάκρη

Ανακοίνωση

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας θέλει καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της Βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη.

Όπως ανέφερε από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία, αυτές οι πρακτικές, τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι “το αυγό του φιδιού”, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Τζάτσης

5 σχόλια:

  1. Σύριζα νδ και ΑΝΕΛ χεράκι χεράκι ξεπούλαν την Μακεδονία για χαρη του Σόρος και του νιμιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίδιοι είστε, ντροπή και σε εσάς που δεν κάνετε τίποτα, σταυρακη βάλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί στα δικά μας τα παιδιά εριξαν
    δακρυγόνα και δεν ενδιαφέρεται κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το φιδι ειναι ο συριζα και το αυγα του φιδιου η νεα δημοκρατια..Γιατι ρε δεν βγηκες να πεις τιποτα για τα δακρυγονα που εριξαν τη κυριακη στην Αθηνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν φανατίζεις τους αμόρφωτους, τότε τους κάνεις Χρυσαυγήτες, μισάνθρωπους και πατριδοκάπηλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News