Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Εύρυθμη η λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρήστος Χουρσόγλου, με σκοπό να ενημερωθεί για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μετά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Ο Δήμος Αλμωπίας ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν, ενώ σημαντική ήταν η συνεργασία με τους Διευθυντές.

Χωρίς προβλήματα εκτελούνται και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ που μεταφέρουν τους μαθητές.

Επίσης, ο κ. Χουρσόγλου συζήτησε με τους Διευθυντές των Λυκείων, σχετικά με την εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών που θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας.






20 σχόλια:

  1. Ενταξει αφου τα επισκεφθηκε αυτος ο αξιολογος και ενεργος αντιδημαρχος ειμαστε ησυχοι.Που ηταν τοσες μερες;Μολις ανοιξαν τα σχολεια και ειναι ολα καλα βγηκε και αυτος απο το καβουκι του.Ελπιζω το σχολιο μου να περαστει κυριεκυριε Βαφειαδη εκτος και αν δεν ειστε αντικειμενικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακως δεν ηρθε σπιτι σου να καθαρισει και την αυλη σου

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον αντιδήμαρχο. Όταν έπρεπε έκλεισε τα σχολεία Τώρα έλιωσε το χιόνι τα άνοιξε Αν ξαναχιονισει θα τα ξανά κλείσει Ξέρει την δουλειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πετρέλαιο θα βάλουν φέτος; Θα τρέχουμε με πνευμονίες. Παγωμένες οι αίθουσες, τα παιδιά με μπουφάν κάθονται και πάλι κρυώνουν. "Εύρυθμη η λειτουργία των ψυκτικών μονάδων του Δήμου Αλμωπίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη πάθει καμιά κράμπα απ το κρύο ο Μπούλης σου

      Διαγραφή
    2. Ξαναχτυπησες πόσα παίρνεις για τη δουλειά δικηγόρε;

      Διαγραφή
  4. Και το πρωι που δινει -5 τι θα γινει? Υπαρχει περιπτωση να παει κανεις απτις 6.30 να αναψει τα καλοριφερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΝΕ ΑΝΑΜΕΝΑ, ΜΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?

      Διαγραφή
  5. Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΙΌΝΙΑ. ΈΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΌ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ....ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΑΡΕΣ ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΉΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια χαρα ειναι ολα, εμεις στελνουμε τα παιδια μας στο δευτερο και δεν βλεπω προβληματα, διαβαζω μονο βληματα που τα βλεπουν ολα μαυρα και μας ζαλισαν με την γκρινια τους

      Διαγραφή
  6. Και ξαναγράφω μπας και δημοσιευτεί αυτή την φορά οτι στο Δημοτικό Σχολείο Αψαλου τα παιδιά κανανε μάθημα χωρίς θέρμανση! Και ότι η διαπίστωση ότι τα σχολεία λειτουργούν ευρυθμα είναι για να κάνουμε πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο Δημοτικό Σχολείο Αψαλου τα παιδιά κανανε μάθημα με απουσία θέρμανσης. Απορίας άξιο το ότι ο κ.Διευθυντής δεν τα έδιωξε η δέχτηκε να ανοίξει το σχολείο χωρίς θέρμανση. Η δημοτική αρχή στον κόσμο της στείλανε το πρωί εργάτες εριξαν λίγο αλάτι στα σκαλοπάτια και καμαρώνουν νομίζοντας οτι λύθηκαν όλα τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακως δεν φέρανε πέντε μπουλντόζες δεκα εκχιονιστηκά δυο ελικοφόρα και δυο Μιράζ, α ξέχασα και αρματα μάχης.

      Διαγραφή
    2. Αν μπορούσαν ας τα έφερναν...

      Διαγραφή
    3. Πολύ λυπηρό το σχόλιο σου,,, πωωω το χνώτο σου μυρίζει καλλιέργεια...

      Διαγραφή
  8. Η συνηθης εισοδο του τριτου δημοτικου δε λειτουργει επειδη εχει παγο σε 50 τετραγωνικα μπροστα της.τα παιδια μπαιουν απο την εισοδο στο κεντρικο του νοσοκομειου.λογω της μεγαλης κινησης η εισοδος αυτη δεν ειναι πολυ ασφαλης για γονεις και παιδια.μικρο προβλημα που μπορει να λυθει ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερυθμυ η λειτουργια και στην περικλεια με κουβαδες το νερο στης τουαλετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ που σε κάθε σχόλιο απαντας είσαι ο έξυπνος του μπινου;ξέρουμε όλοι έχουν επί κοινωνιολόγους.μην ειρωνευσαι τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξυπνος και πολύ καλλιεργημενος Τον ποτιζουν συχνά γιαυτό είναι αποικω σε κάθε σχολιο

      Διαγραφή
    2. πάντα ηξερα οτι μ αγαπάνε ολες μόλις ειναι ετοιμες να χύσουν, αρα τι να περιμένω απο εσένα που δεν.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News