Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Έκοψε την πίτα του ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας έκοψε την πίτα του γαι φέτος. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη αλλά και τους χορευτές που ήταν εκεί.

Συγχαρητήρια στους τυχερούς που φέτος ηταν τέσσερις, διαφορετικοί για κάθε τμήμα.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κύριο Αντώνη Δαγλαρτζή και τα ζαχαροπλαστεία "Άρτυσις" που για ακόμη μια χρονιά έδειξε πόσο κοντά μας είναι και μας στηρίζει, κάνοντας χορηγία τις βασιλόπιτες.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική Χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα.

Με τιμή,
Το Δ.Σ.
















3 σχόλια:

  1. όταν λέμε πολιτιστικός σύλλογος σήμερα τι πράγματα εννοούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΛΗ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News