Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Παιδιά τα... έψαλλαν σε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό - Τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή»

Ο βουλευτής λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως κάποιοι καθοδηγούν και δηλητηριάζουν τα παιδιά

Ο βουλευτής έριξε στο κουτί-κουμπαρά των παιδιών του κατηχητικού 5 ευρώ και ένα από αυτά του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά.

Τα άκουσε για τα καλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τα Γρεβενά, Χρήστος Μπγιάλας, εξερχόμενος από τη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με το greveniotis.gr, ο κ. Μπγιάλας βγαίνοντας από την εκκλησία είδε τα παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, που κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στο αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Όπως ολοι οι επίσημοι, ο κ. Μπγιάλας έριξε στο κουτί-κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ και ένα από τα παιδιά αντιδρώντας προφανώς για τη στάση του βουλευτή στο θέμα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά. Ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το "Μακεδονία ξακουστή".

Ο βουλευτής λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως κάποιοι καθοδηγούν και δηλητηριάζουν τα παιδιά.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα παιδιά είναι φασίστες! Θα εξελιχθούν αν δεν σταματήσουν να αγαπάνε την πατρίδα τους, σε δεξιούς αντιδημοκρατικούς πολίτες, άκρως αντίθετα στις μεγάλες για την οικουμένη και τον κόσμο ολόκληρο ιδέες, για την Ελλάδα, την οικογένειά, τη θρησκεία του ΣΥΡΙΖΑ, που ευτυχώς υπάρχει στη Βουλή και παραμένει η Ελλάδα μεγάλη Χώρα στον κόσμο και σε ολόκληρη την Υφήλιο. Αυριο κιόλας εκτέλεση των γονέων που τόλμησαν να βγάλουν τέτοια παιδιά, των συγγενών τους, αλλά και των δασκάλων τους που τους λένε για την ιστορία και τον πολιτισμό τους στα αρχαία χρόνια. Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανεχθεί πλέον στο μέλλον άλλες τέτοιες εκτροπές από την πολιτική που χάραξε ο τσίπρας ο πολάκης ο καμμένος, που πουλάει στην Πρέσπα το όνομάτης, στην Αλβανία τη Β. Ήπειρο και στις Βρυξέλλες τα μνημόνια που έφτιαξαν βέβαια άλλοι όμως και το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ τα κράτησε για να πουλήσει τελικά και τους ίδιους τους υπηκόους του. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν....για το καλό όλων των Ελλήνων και τα στόματα κλειστά, μη σας πάρει κλπ...ΥΓ Έλλην κολλητος του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ [μη σβηστούν πρέπει να μάθει ο κόσμος το κακό που κάνουν τα φασιστρόμουτρα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News