Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Οριστικό τέλος στη συγκυβέρνηση - Καμμένος: Θυσιάζω την καρέκλα για τη Μακεδονία

"Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα μου" είπε ο Πάνος Καμμένος

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία κράτησε λιγότερο από μια ώρα.

"Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα μου" είπε ο Πάνος Καμμένος. 47 λεπτά κράτησε η συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον πρωθυπουργό. Το διαζύγιο ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος και διευκρίνισε ότι το τι θα κάνει με την ψήφο εμπιστοσύνης θα το αποκαλύψει στη συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΑΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΟΝΤΖΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιό καραγκιόζη της πολιτικής, ευκαιριακέ, λαμόγιο, ψεύτη, απατεώνα, μόνο και μόνο για την καρέκλα κατέστρεψες ένα έθνος που σε τίμησε να το υπηρετήσεις. Μήν σε ξαναδούμε στη πολιτική γιατί μας προκαλείς εμετό. Κακόψυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News