Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας, αύριο Δευτέρα

Ανακοίνωση της Π.Ε. Πέλλας σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους μαθητές, τους γονείς και τον εκπαιδευτικό κόσμο για την λειτουργία των σχολικών μονάδων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Συγκεκριμένα:

- Στον Δήμο Αλμωπίας θα λειτουργήσουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 14/01.

- Στους Δήμους Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά την Δευτέρα 14/01.

18 σχόλια:

  1. Ε οχι ελεος.παμε να τα καθαρισουμε.ανοιξτε τις πορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο δεν ανοίγει τα σχολεία. Μεθαύριο θα τα ανοίξει? Θα λιώσει το χιόνι? Ποιος θα τα καθαρίσει ? Το Πάσχα είναι κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αριδαία γιατί κλειστά; τι κανει ο δήμαρχος τόσες μέρες δε μπορεί να στείλει άτομα να καθαρίσουν τα σχολεία; τοσα 8μηνα έχει..ντροπή του..απαράδεκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή στην Ρωσσια δεν μαθαίνουν τα παιδιά γράμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα πάντως μαθαίνουμε ρωσικά θες να ακούσεις γαλλικά στα ρωσικά μήπως;

      Διαγραφή
    2. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως στην Ρωσία το περισσότερο καιρό χιονίζει και τα παιδιά πηγαινουν στο σχολείο τους κανονικά.εδω με λίγο χιόνι και πελαγωσανε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως στην Ρωσία χιονίζει το περισσότερο καιρό και τα παιδιά πηγαινουν στο σχολείο τους κανονικά.εδω με λίγο χιόνι και πελαγωσανε.

      Διαγραφή
  5. Κύριοι υπεύθυνοι του δημου μας,πο π σας αρέσει πολυ και σας εξιταρει να προβάλετε τα εργα σας η κσλυτερα τα λόγια σας και τιυς εαυτούς σας σε φωτογραφίες...τι κάνετε τόσες μέρες;;;;!!!!!!Αλοιμονο δε θα τα βάλουμε ούτε με το Θεό ούτε με τις καιρικές συνθηκες..δεν είστε όμως υποχρεωμένοι να ειχατε ρυθμίσει το θέμα αυτό,οδόν αφορα τους δρόμους, τις αυλές των σχολείων και τα πεζοδρόμια μπροστά από αυτά;;!Εσν δε μπιρειτε να ανταποκριθείτε,ας πάμε εμείς οι γονείς..οπω ό καθαρίσαμε μπροστά στα σπίτια η στις δουλειές μας,ας οαμε και στα σψσχολε των παιδιών μας! Λυπάμαι πολύ αλλά φανηκατε ανήμποροι σε μια τέτοια δυσκολία!!Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας..μην τα υποτιματε και μην τα υποβιβαζετε!Μια μαμά δυδ παιδιών από Αριδαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί όλα τα σχολεία; Της Αριδαίας γιατί κλειστά; Μέγα λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είστε απαράδεκτοι. Σκυδρα Έδεσσα Γιαννιτσά ανοιχτά...Θα μπορούσατε αν στα χωριά έχει τόσο πολύ χιόνι να ανοίξετε τα νηπιαγωγεία καί τα δημοτικά της Αριδαίας. Θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στους διευθυντές και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να βοηθήσουν στην καθαριότητα των αυλών. Θα μπορούσατε...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπίρτα, για δείτε λίγο ποιος έβγαλε την απόφαση. Π.Ε. Πέλλας λέει, όχι ο Δήμαρχος Αλμωπίας..
    (το ότι δεν καθαρίστηκαν οι αυλές είναι άλλο θέμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και που θα βρούμε γιαγιάδες να μας κρατάνε τα παιδιά;; Άσε που έχουμε και μερικές που το αποφεύγουν το φύλαγαν με διάφορα τερτίπια αλλά άντε και φιλοτιμιούνται μετά το κομωτηριο το περπάτημα μπορεί και να κρατήσουν κανένα παιδί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας λέει ενημερωνει, δεν λέει αποφασίζει.....Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κ. Βαφειάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μια ακόμα μερουλα στο σπίτι θα ήταν καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια χαρά είναι ο δήμαρχος να μείνουν κλειστά για όσο γίνεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News