Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: «Φασιστική, εγκληματική πράξη η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θ. Τζάκρη»

Η βόμβα έπεσε στο μπαλκόνι και πήρε φωτιά προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ εντός της οικίας βρίσκονταν ο σύζυγος της βουλευτίνας, η 17 ετών κόρη της και οι γονείς του συζύγου της

Νέο περιστατικό επίθεσης κατά βουλευτή, καθώς, το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες πέταξαν μολότοφ στο σπίτι της κ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά. Η βόμβα έπεσε στο μπαλκόνι και πήρε φωτιά προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ εντός της οικίας βρίσκονταν ο σύζυγος της βουλευτίνας, η 17 ετών κόρη της και οι γονείς του συζύγου της.

Την επίθεση καταδικάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για εγκληματική πράξη και χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «ηθικό αυτουργό».

Αναλυτικά:

Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη είναι μια φασιστική, εγκληματική πράξη, η οποία στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας.

Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, και κάθε δημοκρατικός πολίτης, οφείλει να την καταδικάσει κατηγορηματικά και έμπρακτα.

Οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.

Πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς, όμως, υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών.

Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί «αντεθνικής στάσης» εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς.

Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του δεν πρέπει απλώς να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια. Πρέπει να σταματήσουν αμέσως το κήρυγμα μίσους, που τροφοδοτεί τους εγκληματίες.

3 σχόλια:

  1. Φασιστική, εγκληματική πράξη ειναι αυτοι που εκανε ο συριζα στο Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ σε ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κ Συριζαιοι να το κάνανε, από αυτούς όλα να τα περιμένεις . Όσοι γνωρίσαμε αριστερούς σε παρέες ξέρουν . Πρώτοι στην προβοκάτσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News