Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρης Ασβεστόπουλος: «Το σημερινό Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αλμωπίας είναι το πιο λειτουργικό»

Μια σημαντική δήλωση, που φανερώνει τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑ

Το κεφάλαιο «ΔΕΥΑ Αλμωπίας» θα απασχολήσει επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, καθώς όπως δήλωσε ο Πρόεδρός της Χρήστος Γεωργίου είναι έτοιμη οι οικονομικοτεχνική μελέτη και σύντομα θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις που χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης.

Έχει γίνει άλλωστε πολλές φορές αναφορά στην κακή κατάσταση που επικρατεί στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, καθώς επίσης και στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η σημερινή Διοίκηση για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα αδιέξοδα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Ασβεστόπουλος, εξέφρασε την πεπήθησή του ότι ίσως αυτό το θέμα να μετατεθεί στην επόμενη δημοτική περίοδο, λόγω της προεκλογικής χροιάς που θα έχουν οι επόμενοι μήνες, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το σημερινό Δ.Σ. της ΔΕΥΑ –στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος, είναι το πιο λειτουργικό.

Μια σημαντική δήλωση, που φανερώνει τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑ, η οποία φαίνεται πως αναγνωρίζεται και από μερίδα της αντιπολίτευσης.

6 σχόλια:

  1. ασβεστοπουλε αλλου ζεις η δεν ξερεις τι σου γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον ξερει πιο πολλα απο πολλους και δεν φοβατε ουτε ντρεπετε ουτε κρυβετε

      Διαγραφή
  2. Τώρα ο άσβεστο πουλος ψάχνει σωσίβιο ή ο μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ: ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΓΟΡΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News