Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στην Πέλλα

Η ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Τους πρώτους 230 υποψηφίους βουλευτές ανακοίνωσε το ΚΙΝΑΛ κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και κατά της ΝΔ, τονίζοντας ότι η αντιπαράθεση των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι μια κατασκευασμένη κοκορομαχία με σκοπό να λεηλατήσουν την προοδευτική παράταξη. Παράλληλα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι στις ερχόμενες εκλογές θα καταφέρει να χαλάσει τα σχέδια τους και να αναδειχθεί στον καταλύτη για την πολιτική ανατροπή και την πολιτική αλλαγή.

«Ποντάρουν στην πόλωση και το διχασμό και με την κρυφή ελπίδα ότι θα λεηλατήσουν τη Δημοκρατική παράταξη. Εμείς είμαστε το πραγματικό τους πρόβλημα. Γιατί θα εμποδίσουμε την παλινόρθωση της Δεξιάς. Και θα διαλύσουμε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει καθεστώς. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει “εις τα εξ ων συνετέθη”. Γι’ αυτό στρέφονται συνεχώς στο παρελθόν. Γι’ αυτό θέλουν να ακυρώσουν τη διαδρομή και τα επιτεύγματα της παράταξής μας. Γι’ αυτό αγωνίζονται να στήσουν “βρώμικο ’19”. Θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία σε βάρος της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ και για να καλύψουν τις καταστροφικές περιόδους ’89-’93, 2004-2009, 2015-2018. Θα μείνουν με την όρεξη», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 230 υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ για τις εθνικές εκλογές και όπως τόνισε η κυρία Γεννηματά, πρόκειται για την εικόνα του Κινήματος Αλλαγής στις τοπικές κοινωνίες και κάλεσε τους υποψήφιους να δώσουν τη μάχη καθημερινά παντού.

Η ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΑΓΑΘΗ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΙΚΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ)

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ)

7 σχόλια:

  1. Ψηφοδελτιο πατου εκτος απο παπανικολαου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ναι ειναι ποιο ψηλος απ τους αλλους χα/..χα..χα..

      Διαγραφή
  2. Ξυλουργιδης που ειναι τον εφαγαν κ αυτον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚ? ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρέλα θεέ μου!!!!!
    Ψηφοδέλτιο για 3%.
    Βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ Σκύδρα και γυναίκες, και αυτό δείχνει λειψανδρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News