Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Θύελλα Σαρακηνών: «Απάντηση στα ψεύδη και τους τραμπούκους του Ακρίτα Σωσσάνδρας»

Ανακοίνωση

Αρχικά η ανακοίνωση συνυπογράφεται απο όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδος μας με τους περισσότερους εξ´αυτων να επαυξάνουν όχι μόνο να συμφωνούν.

Χαιρόμαστε που βρήκατε κάποιον επιτέλους να συντάξει μια απάντηση έστω και ετεροχρονισμένα.

Η απάντηση μας θα είναι η ίδια η απάντηση σας μιάς και επιβεβαιώνει την ανυπαρξία επιχειρημάτων, δείχνει το επίπεδο κάποιων απο εσάς και συνεχίζει το κρεσέντο ψεμάτων που για κακή σας τύχη όλη η Αλμωπία αντιλαμβάνεται μιάς και υπήρχε παρουσία πολλών ουδέτερων.

Τέλος η ανακοίνωση σας νομιμοποιεί την βία καλύπτοντας όλα οσα έκαναν ο πρόεδρος και τα πρωτοπαλίκαρα του τα οποία φρόντισαν και όλη την εβδομάδα να καλλιεργήσουν κλίμα πολέμου με εμπρηστικά σχόλια και απειλητικές αναφορες.

Όσο για το πρώτο παιχνίδι η φιλοξενεία ήταν άριστη με ανοχή στος ύβρεις και τις προκλήσεις σας και μάρτυρας είναι οι 300 φίλαθλοι που παρεβρέθησαν.

Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσουμε, εξάλλου τα συμπεράσματα εξήχθησαν και κάθε νουνεχής κατάλαβε τι πραγματικά συνέβη.

Καλές γιορτές απο ένα μικρό χωριό με μεγάλους όμως στόχους και οράματα!!

Με τιμή
το δωδεκαμελές συμβούλιο της Θύελλας Σαρακηνών

5 σχόλια:

  1. Αν ανεβείτε γ εθνική μοιράστε και GPS στις ομάδες να βρίσκουν το χωριό σας μπουρτζοβλαχοι εκεί πάνω από το χωριό σας δεν βγηκατε μέχρι τη νέα ζωή πάτε και μετά χάνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το "νουνεχής" με εκανε να κλάψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε φτάνει κακομαθημένο νεοπλουτο παιδακπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΆΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΈΟΠΛΟΎΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελες να ήσουν στην θέση του ζηλιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News