Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων Δ.Ε. Αριδαίας

Δελτίο Τύπου

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 26.000 €
ΣΥΜΒΑΣΗ 16.874,48 €
ΑΝΑΔΟΧΟΣ ALMO ΤΕΧΝΙΚΗ
ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017
ΣΑΤΑ 2017

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου που αφορούσε στη συντήρηση και επισκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στη Δ.Ε. Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, το έργο περιελάμβανε την κατασκευή φρεατίου συλλογής ομβρίων υδάτων και αγωγού διατομής επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη της Αριδαίας, μήκους 25 μέτρων στο ύψος της παράπλευρης εισόδου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, που διέρχεται κάθετα την οδό Ξενιτίδη, όπου και συνδέθηκε με νέο αγωγό μήκους 75 μέτρων. Επίσης, κατασκευάστηκαν τρία νέα φρεάτια συλλογής ομβρίων υδάτων.

Στα πλαίσια του ίδιου έργου, κατασκευάστηκε αγωγός στην είσοδο της πόλης από Εξαπλατάνο από το υπάρχον φρεάτιο, κατασκευάστηκαν δύο φρεάτια επί της οδού Διοικητηρίου και ένα φρεάτιο επί της οδού Πολυτεχνείου, που συνδέθηκαν με τα υπάρχοντα φρεάτια. Τέλος, στο Άλωρο έγιναν εργασίες αποξήλωσης σε δύο τμήματα και κατασκευάστηκαν νέοι ανοιχτοί αγωγοί μεταφοράς υδάτων οι οποίοι καταλήγουν σε υφιστάμενο αγωγό.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 25.960,93 ευρώ με το ΦΠΑ, από τη ΣΑΤΑ 2017.































4 σχόλια:

  1. Θα περιμένουμε και στον Μεγαπλάτανο δήμαρχε.
    Δείξτε λιγάκι ενδιαφέρον και για τις ανάγκες των κατοίκων του χωριού μας. Είμαστε το μοναδικό χωριό που δεν είδε έργο ουσίας μέχρι σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη. Πάλι θα σκαψουν?////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον το μυαλό σου για να βάλεις τη γλώσσα σου μέσα να δεις πόσο κλούβιο ειναι

      Διαγραφή
    2. ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΙΑ ΕΡΓΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News