Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

7o Σεμινάριο Λαογραφίας και Παράδοσης από τους Δημήτρη Μήτσκα και Στέλιο Σινάπη

7o Σεμινάριο Λαογραφίας και Παράδοσης 2018

Μια περιεκτική και συντονισμένη ημερίδα στην Ιστορία, λαογραφία της Πέλλας, στα ήθη, έθιμα, μουσικοχορευτική παράδοσή της με τους καταξιωμένους κι αγαπητούς Στέλιο Σινάπη και Μήτσκα Δημήτρη.

Μια γεύση από την παραδοσιακή καθημερινή ζωή και κουλτούρα Μακεδονίας. Οργανωμένο από τον φίλο Νίκο Φωτόπουλο που μας συνήθισε σε μια ποιοτική, φιλόξενη,ζεστή ατμόσφαιρα με τον Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου «η Πρόοδος»...

Φωτογραφικά μας στιγμιότυπα σεμιναρίου ... John Xanthoulis Ermina Paraskeuopoulou.

Ας επανεξετάσουμε την στάση μας απέναντι στην Ιστορία μας και στον διαχρονικό συνεχιστή αυτής που είναι ο Λαικός μας Πολιτισμός που από τον πιο μικρό έως και τον πιο μεγάλο την συνεχίζει είτε συνειδητά ή ασυνείδητα σε καθημερινή βάση, το πώς όμως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύνολό της..



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News