Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση του Γ. Σηφάκη στον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ

Επιστολή απάντησης του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ:



7 σχόλια:

  1. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ !!!!!!!! ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ?
    ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (2015) ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝΟ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑΤΕ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΣΦΑΙΤΕΡΙΣΤΕΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΑΡΗ) ΓΙΑΝΝΗ ?
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ 10 ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 50 ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΟΙ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε γιανη μπραβο τριπλα χατζηπαναγη σε παραδεχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο περιφημο προεκλογικό σας προγραμμα, εάν είχατε αναφέρει ότι θα παραδιδατε όνομα, ταυτότητα και γλώσσα να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα επέλεγε "διαφορετικά". Οπότε τουλάχιστον για το μακεδονικό μην επικαλείστε τον λαό, εκτιθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ,αλλά οι καλοί χριστιανοί μήπως έχουν ξεφύγει από όσα τους ορίζει η Θρησκεία τους κι έχουν γίνει κακόψυχοι? παθιασμένοι? αυτά δεν χωράνε στη Χριστιανική Θρησκεία! Θέλεις να είσαι καλός χριστιανός? φύγε απ τη Θρησκεία αυτή που διδάσκει την αγάπη ΚΑΙ στον εχθρό μας και κάντον ότι θέλεις το Σηφάκη,τον οποιοδήποτε διαφωνείς! Όταν δηλώνεις Χριστιανός και πας την Κυριακή εκκλησία ,είσαι υποχρεωμένος να συγχωρείς μετανοείς και να προσεύχεσαι ακόμα και για τον εχθρό σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν βρεις εναν να προσευχηθει για τον εχθρο του σφυρα μου κλεφτηκα ,ακομη ουτε και συ πιστευεις αυτα που γραφεις.ζουμε στην εποχη του... να ψοφησει η κατσικα του γειτονα να ζησει η δικια μου,τι μας λες τωρα !

      Διαγραφή
  5. Σηφάκη ντροπή,μην ξεφτιλίζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Βουλευτή Σηφάκη. Εφόσον ο ίδιος σας ομολογείτε ότι:"...η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια...", τότε είναι παντελώς άστοχος, και άτοπος ο σχολιασμός σας, περί δήθεν ... στην αδιαμφισβήτητη και πανθομολογούμενη εντελώς διαφορετική ένταση των αντιδράσεων των δημάρχων και της Εκκλησίας..." Πόθεν αυτό εξάγεται; Η μελέτη της ανακοινώσεως της Εκκλησίας, της Εδέσσης - Πέλλης και Αλμωπίας, είναι πλήρως διαφωτιστική. Η ιδική σας ανταπάντηση πανθομολογουμένως αμφίσημη. Σε τελική απάντηση δημοσιοποιείσθε την ζωντανή σας συνεντευξη, ώστε ο ανίσχυρος κριτής Πολίτης της Δημοκρατίας μας να ακούσει τα όσα εδηλώσατε. Της Εκκλησίας, την απάντηση, είμεθα ήδη κοινωνοί. Τον Πολίτη οφείλετε ενημερώνετε με τα Αληθή. Ανακαλέσθε στην μνήμη σας, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το δημοψήφισμα, και βάσει ποιών Αρετών, σας επέλεξε ο Πολίτης, ως πλειοψηφικό κόμμα, να κυβερνήστε αυτήν την Ιστορική Χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News