Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο κοινοτικό κατάστημα των Προμάχων (ΦΩΤΟ)

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μέσα από σωστό προγραμματισμό να συντηρήσει όλα τα κοινοτικά καταστήματα που παρουσιάζουν πρόβλημα

Ξεκίνησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού του κοινοτικού καταστήματος των Προμάχων, μέσα από το θεσμό της κοινωφελούς εργασίας (8μηνα).

Το κτίριο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μετά την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την μόνωση της ταράτσας και τώρα με το βάψιμο, θα το αποδώσουμε σε καλή κατάσταση στην τοπική κοινωνία.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μέσα από σωστό προγραμματισμό να συντηρήσει όλα τα κοινοτικά καταστήματα που παρουσιάζουν πρόβλημα.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας






6 σχόλια:

  1. Στους προμαχους σε λίγο θα ξεκινήσουν εργασίες και μέσα στα σπίτια. Και στον Μεγαπλάτανο δεν έρχονται ούτε στη γιορτή του χωριού μας. Δυστυχώς το χωριό μας είναι το μοναδικό χωριό που δεν είδε έργο από τον αδιάφορο για τους κατοίκους του δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιος πρεπει να σου δωσει απαντηση, αν και νομιζω πως υπερβαλεις

      Διαγραφή
    2. Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ, ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑΛΕΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΝΑΤ ΑΛΜΩΠΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ;;;

      Διαγραφή
  2. Ρε Σταύρο, σαν τι είδηση να βγαίνει που βάφεται το δημοτικό σχολείο Προμάχων! Είναι είδηση; Δεν πρέπει να βαφτεί![Αν μπορείς δημοσίευσε το σχόλιο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντάξυ το δημοσιευσε, τώρα μπορεις απ τη χαρά σου να αυνανιστής με κλειστά μάτια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News