Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η φορτισμένη στιγμή του Καπουτζίδη στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: «Εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό, που...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ έχει «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Μια ξεχωριστή στιγμή μοιράζεται απόψε με τους τηλεθεατές ο Γιώργος Καπουτζίδης από τη θέση του κριτή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΊ). Με αφορμή το τραγούδι ενός 14χρονου υποψηφίου, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός τοποθετείται για το θέμα του ρατσισμού και του bullying κάνοντας και μια προσωπική εξομολόγηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης εκφράζει δημόσια την άποψή του για τα ευαίσθητα αυτά κοινωνικά θέματα. Μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές του, τα σενάρια που έχει γράψει όσο και από τις δημόσιες δηλώσεις του.

Μέσα από το τρέιλερ τον ακούμε να λέει « …και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό… ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο. Εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό, που ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Έχουνε γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται».

3 σχόλια:

  1. Δηλ. αν κατάλαβα καλά, ο κύριος γιατί είναι ένα διαφορετικό παιδί. Τι εννοεί, γιατί διαφέρει από τα άλλα παιδιά και εν πάση περιπτώσει τι μήνυμα προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία. Να γίνουμε όλοι όμοιοί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να διαλέξουμε με ειλικρίνεια σε ποιό στρατόπεδο ανήκουμε.
    Για παράδειγμα δεν μπορείς να είσαι Χριστιανός και έχεις επιθετικές διαθεσεις για κανεναν.Δεν μπορείς να εισαι χριστιανός ορθοδοξος και σκέφτεσαι τη βία.Ας σκεφτούμε οτι :Οκ δεν αποδεχομε τη θρησκεια μου γιατι σκέφτομαι να δειρω τον εχθρο μου...αυτο ειναι πράξη γεναιοτητας.Οχι υποκρισιες άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News