Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Επιστρέφει στη θέση του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης - Προετοιμάζεται για υποψήφιος Δήμαρχος

Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Θεοδωρίδη έτοιμο να διεκδικήσει τη Δημαρχεία του Δήμου Πέλλας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και για αυτό προχώρησε σε αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης και έτσι θα εκδικαστεί εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο, με άλλη σύνθεση δικαστών. Μετά από την εξέλιξη αυτή, αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, μέσα σε διάστηκα περίπου ενός μήνα, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το 2011, με την ιδιότητα τότε του Προέδρου της διοίκησης της «Αναπτυξιακή Πέλλας ΑΕ» ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε λάβει 15.000 ευρώ από τον επιχειρηματία που αναδείχθηκε ανάδοχος για την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος: «για να τον βοηθήσει στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου όσο καιρό θα διαρκούσε η μίσθωση». Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, όταν ο επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση.

Για Δήμαρχος Πέλλας

Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Θεοδωρίδη έτοιμο να διεκδικήσει τη Δημαρχεία του Δήμου Πέλλας. Ήδη, βρίσκεται σε διαδικασία συγκρότησης ενός ανεξάρτητου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου και αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της προσπάθειας αυτής.

2 σχόλια:

  1. αντε να ξεκουραστεις και λιγο ρε Θοδωρε, μη μας λειψεις και μεινουμε ορφανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιδώς Αργείοι. Καλά αυτός μετά από τόσα σε βάρος του, θα αναλάβει διοίκηση αντιπεριφερειάρχη! Και θα απολαμβάνει της εκτίμησης και σεβασμού των πολιτών του νομού; Νομίζω ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στα αφρικανικά κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News