Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ανείπωτη θλίψη για την Ρίκα Βαγιάνη - Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο

Ρίκα Βαγιάνη: Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση

Μια μέρα μετά την είδηση πως η Ρίκα Βαγιάνη δεν είναι πια εδώ, κανείς δεν μπορεί να «χωνέψει» την συγκεκριμένη απώλεια…

Η αγαπημένη ηθοποιός, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας παιδικών βιβλίων «έφυγε» σε ηλικία μόλις 56 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τόσο τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και τους αμέτρητους ανθρώπους που την ένιωθαν «δικό» τους άνθρωπο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη 09.08.2018, φίλοι και συγγενείς θα της πουν το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η Μαρίκα Ζούλα (ή Ρίκα Βαγιάνη, όπως την ήξεραν όλοι), ήταν κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1962 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1982.

Λίγοι ξέρουν πώς προέκυψε το όνομα Βαγιάνη. Είναι τα αρχικά από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη που ως πατριός της την μεγάλωσε σαν κόρη του.

Ρίκα Βαγιάνη: Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της αγαπημένης Ρίκας, είχε γίνει στην εκπομπή του Epsilon TV «Στα καλά καθούμενα». Την παρουσίαζαν τότε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου έλειπε επειδή είχε γεννήσει το παιδί της.

Δείτε τι είχε πει η Ρίκα Βαγιάνη στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News