Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Δήμαρχος Έδεσσας: Απάντηση σε λασπολόγους και συκοφάντες

"Πλέον από σήμερα θα παρουσιάζω το έργο μου με εικόνες"

Το τελευταίο διάστημα γνωστοί λασπολόγοι, που μερικοί από αυτούς αυτοαποκαλούνται και Δήμαρχοι ή Αντιδήμαρχοι, έχουν επιδοθεί σε μια καμπάνια υποβάθμισης του έργου μου και διάδοσης ψευδών ειδήσεων περί ασθένειας μου, αποχώρησης συμβούλων από την ομάδα μου, μη καθόδου μου στο Δήμο ή ακόμη περί ενασχόλησης μου με το Βουλευτικό αξίωμα όπου εκεί μάλιστα τάσσονται στο πλευρό μου για να με εκλέξουν όπως λένε, σήμερα τους απαντώ, με το παρόν έγγραφο, που είναι μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις για το ποια είναι αυτή η ικανή ομάδα που διοικεί τον Δήμο Έδεσσας.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑ ΤΣΑΙΡ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ από την ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και είναι πλέον έτοιμο για δημοπράτηση και κατασκευή. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς φίλους που μ' αγαπάτε και είστε δίπλα μου, τον Άξιο Μητροπολίτη μας πατέρα ΙΩΗΛ που οι προσευχές του μου δίνουν δύναμη ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ και πλέον από σήμερα θα παρουσιάζω το έργο μου με εικόνες.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας 

4 σχόλια:

  1. Ποιο πανικόβλητος! πεθάνεις ! Χαχ το παιχνίδι το έχεις χάσει ότι κι αν κανείς τα ψέματα τελείωσαν ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ! Α κάτι ακόμη όσο!αφορά το χαρτάκι... που παρουσιάζεις με κλασ... δεν βάφονται αυγά άσε από σανό είμαστε χορτασμενοι.Η πολιτική δεν είναι Μονοπολη ! με χαρτάκια και σπιτάκια! ΥΣ. Ενας πρώην μακακας ψηφοφόρος σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα εισαι απ αυτούς που απο ανιδιοτέλεια τον ψήφισαν, ετσι δεν ειναι γίδι αααα γίδι; και να ξές ωρε γίδ κατι σαν και σένα ο Τακης σεχ για πρωινό...γίδ αααα γίδ.

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε Δημαρχε σιγα κακως τους απαντας, μπροστα σου ειναι νανοι ειναι ανθρωπακια, που να σε φτασουν, απλα λιγουρια ειναι και ψαχνουν αξιωματα, θα παρουν στο τελος τ αρ.... μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News