Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στα Λουτρά Πόζαρ

Δείτε φωτογραφίες

Μια πολύ σημαντική παρέμβαση στη λουτρόπολη ολοκληρώθηκε με την προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας τύπου ΜΣΟ-1 ,300 μ., στη διαδρομή του Ανατολικού Περιφερειακού και από το Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο έως και το Ανοιχτό Υδροθεραπευτήριο (Μεγάλη Εξωτερική Πισίνα), για την ασφάλεια των οχημάτων και των πεζών- επισκεπτών της λουτρόπολης και την αποφυγή ατυχημάτων, ώστε να υπάρχει ασφαλής λειτουργία της επιχείρισης.

Συνολικός προυπολογισμός του έργου 10.478 €, που καλύφθηκε με ίδια έσοδα της επιχείρισης. Ανάδοχος του έργου ο Λεπίτκας Νικόλαος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για την Τουριστική Ανάπτυξη της περιοχής μας και την αναβάθμιση της Λουτρόπολής μας καθώς και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες και εργαζόμενους της επιχείρισης.



















1 σχόλιο:

  1. εσεις οι προηγουμενοι τι σκατα κανατε για τα Λουτρα; ολα ο Μπινος θα τα κανει; τοσο απλα πραγματα; ειλικρινα απορω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News