Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Μάθημα ζωής στο Aridea Cup: Παρουσίαση του tennis σε αμαξίδιο - Καταχειροκροτήθηκαν οι αθλητές (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Aridea Cup, μετά την παρέλαση των αθλητών, παρουσίαση του tennis σε αμαξίδιο.

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, με τον προπονητή τους θα μας παρουσιάσουν το άθλημα και επί της ουσίας θα μας δείξουν, ότι το άθλημα έχει μόνο νικητές, εντός, αλλά κυρίως εκτός γηπέδου.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, 3ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και καλύτερη θέση στην ITF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) No 225, ασχολείται με το άθλημα εδώ και τρία χρόνια.

Ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, 5ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και καλύτερη θέση στην ITF No 325, ασχολείται με το άθλημα εδώ και δύο χρόνια.

Προπονητής τους ο Γιάννης Λιμνιούδης, Πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σόφιας, με μεταπυχιακό στην «Αντιμετώπιση του στρες στο άθλημα της αντισφαίρισης» και «μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης» και συγγραφέας του βιβλίου «το tennis σε τροχοκαρέκλα» με την πολύτικη συμβολή του καθηγητή Γιάννη Αθαναηλίδη.

Αυτοί οι αθλητές μας δίνουν ένα μεγάλο μάθημα για τη βελτίωση του εαυτού μας, τη διαρκή «μάχη» κατά της παραίτησης και της απαισιοδοξίας και υπέρ της ζωής και της αγωνιστικότητας. 









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News