Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Άνοιξε η αυλαία της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018 (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της 4 ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018 που άνοιξε αυλαία την Τετάρτη 22 Αυγούστου. Η άρτια προετοιμασία, διοργάνωση και ο συντονισμός, τα πολυθεματικά περίπτερα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις κι η αθρόα προσέλευση προσκεκλημένων, επισκεπτών και κατοίκων του Δήμου Σκύδρας κι ευρύτερα ήταν τα χαρακτηριστικά της πρώτης ημέρας που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία προδιαγράφοντας την ανάλογη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωσή της, την Τρίτη 28 Αυγούστου.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωήλ και τη σεβαστή του συνοδεία.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός – ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου (σημ.: η ομιλία επισυνάπτεται στο τέλος του Δελτίου Τύπου). Μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Σκύδρας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και επακολούθησε η περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο.

Ας σημειωθεί ότι η έναρξη της Εμποροπανήγυρης συνοδεύτηκε από τις αισθαντικές μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Την τελετή έναρξης της Εμποροπανήγυρης τίμησαν με την παρουσία τους μαζί με τους πολλούς συμπολίτες μας κι επισκέπτες οι Βουλευτές του Νομού μας: Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Πέτρος Ζέρζης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων, ο πρώην Βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, του πολιτιστικού κι αθλητικού τομέα, πολιτευτές, και στελέχη της δημόσιας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.





















3 σχόλια:

  1. Καλό είναι όλοι οι παρόντες επίσημοι, εκτός από τα πανηγύρια να ασχολούνται και ΣΟΒΑΡΑ με τα δημόσια καθήκοντά τους. Να ξέρουν και τους το λέω μετά πλήρους αγανακτήσεως. Βαρέθηκε ο κόσμος να τους βλέπει Βαρέθηκε....[παρακαλώ μη τα ζβήσεις]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ εγω τους σιχάθικα γι αυτό δεν το ζζζζζ....βήνω

      Διαγραφή
  2. Πότε θα καταλάβουν ότι δουλειά τους δεν είναι να πιάνουν τα χέρια των πολιτών και να τους χτυπάνε στην πλάτη για ψήφους. Κάντε υπομονή σε λίγο θα τους δείτε στην παλιά τους τέχνη κόσκινο. Βλέπω τώρα στη φωτο άλλος πρώτος εκεί χωρίς να είναι ΤΙΠΟΤΑ στην πολιτεία[έλεος μη ξεφτιλίζεσαι, πήγαινε εκεί κάτσε με αξιοπρέπεια σαν απλός άνθρωπος], άλλος να βγαίνει εκεί σαν φάντασμα του παρελθόντος [όλα τα πράγματα έχουν και ένα τέλος], άλλος με άγχος να θέλει να αποδείξει στον κόσμο το πόσο απαραίτητος είναι για την εκδήλωση [με ντύσιμο περισσότερο για καλλιστεία..... και όχι σεβασμού πρός την εκδήλωση. Όλοι θυμίζουν βιτρίνες καταστήματος που στο εσωτερικό του όμως, το μόνο που έχει είναι, άδεια ράφια και αράχνες. Σεβασμός...σεβασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News