Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Χανιά: Η αντίδραση της Έλενας Κουντουρά για τις ύβρεις στα γραφεία των ΑΝΕΛ - Φυγαδεύτηκε η Υπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θερμόμετρο της έντασης χτύπησε κόκκινο

Αστυνομικοί φυγάδευσαν την Έλενα Κουντουρά για να αποφύγει τους διαδηλωτές στα Χανιά. Το θερμόμετρο της έντασης χτύπησε κόκκινο...

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (18-06-2018) στα Χανιά, με διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και να αποδοκιμάζουν την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ, που βρίσκονταν μέσα στα γραφεία, για την τελετή εγκαινίων τους.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε συνέλευση της νομαρχιακής επιτροπής με τους διαδηλωτές να μην φεύγουν στιγμή έξω από τα γραφεία περιμένοντας την έξοδο της υπουργού. Στο σημείο υπήρχαν από την αρχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. Η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30 με τις αστυνομικές δυνάμεις να φυγαδεύουν την υπουργό και ορισμένα στελέχη από πίσω πόρτα χωρίς να γίνεται αντιληπτή η έξοδός της από τους διαδηλωτές.  

Έλενα Κουντουρά: Κατευθυνόμενοι και ακραίοι

Κατευθυνόμενους και ακραίους χαρακτήρισε όσους διαμαρτυρήθηκαν χθες το απόγευμα, έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά, η Έλενα Κουντουρά. Η κυρία Κουντουρά σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντάς τη «θλιβερή, απελπισμένη και υποκριτική κίνηση, με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας».

Η Υπουργός εκτίμησε ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να βληθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αλλά και η μεγάλη επιτυχία της συγκυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Ερωτηθείσα για τη στάση του κόμματός της όταν η συμφωνία με τα Σκόπια έρθει στη Βουλή, η κα Κουντουρά απάντησε χαρακτηριστικά: «Εμείς θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Η θέση μας είναι ξεκάθαρη». Η κα Κουντουρά χαρακτήρισε σημαντικές τις τουριστικές επενδύσεις που γίνονται στην Κρήτη, λέγοντας ότι το νησί, έχει για πρώτη φορά, σημαντικές ευκαιρίες για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο..  
---
Πηγή: ekriti.gr, zarpanews.gr, flashnews.gr

9 σχόλια:

  1. Φαίνεται από τα πλάνα, 15-20 Χρυσαυγήτες να βρίζουν την υπουργό που με τις ενέργειές της σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή έχει αναδείξει τον τουρισμό σε μοχλό ανάπτυξης της χανιώτικης και όχι μόνο, οικονομίας.

    Ρωτήστε ποιά η γνώμη των ελεύθερων επαγγελματιών, των ενοικιαστών δωματίων και τουριστικών καταλυμάτων, τον ξενοδοχοϋπαλλήλων και γενικά του 50% όσων ασχολούνται και ζουν απ' τον τουρισμό στα Χανιά και σε όποια τουριστική περιοχή της χώρας .

    Υπάρχει 100% πληρότητα παντού.
    Ο τζίρος θα φτάσει σε εποχές προ μνημονίου. Αυτά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλο αγαπάω την πατρίδα μου και άλλο επικίνδυνος πολίτης (χρυσή αυγή)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτό τι σημαίνει Οτι πρέπει να πουλήσουμε τα άλλα άκρα της Ελλάδας; Τόσο δεν καταλαβαίνετε ρε το κακό που έκαναν αυτοί με το ΣΥΡΙΖΑ! ΥΓ Εθνίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τη βράσω την ανάπτυξη εάν σε λίγο δε θα δω πατριδα
    Εσείς οι προοδευτικοι κληρονόμησατε τον τόπο στον οποίο ζείτε,από τους παππούδες σας και ορίζετε την τύχη του?αναρωτήθηκατε πώς σας χαρίστηκε και την απολαμβάνετε?
    Ίσως όταν σεβαστείτε τους εαυτούς σας,να το σκεφτείτε καλύτερα..
    ΥΓ.αν όλοι οι δυσαρεστημένοι και επαναστατημένοι ήταν χρυσαυγιτες τότε θα κυβερνούσαν αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή
    Αν δεν ηταν η κουντουρά υπουργός και κυβέρνηση αυτός ο θίασος, οι τουρίστες δεν θα πήγαιναν στην Κρήτη???
    Ρε
    Μην πινετε απο το καλό μόνο εσείς, δωστσ και στους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι το όνομα είχε πουληθεί εδώ και 30 χρόνια. 147 χώρες τη λένε MACEDONIA σκέτο .
    Κι εγώ θα ήθελα να είμαι Η Δούκισσα Νομικού, αλλά είμαι η Κούλα απ τα Πετράλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θίασος ήταν οι κυβερνήσεις που στηριζες κύριε 8:05 για 30 χρόνια και μας πήγαν στα μνημόνια και στο ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας.
    Ο Τσίπρας μας υποσχέθηκε ότι θα μας φέρει πίσω το " κλεμμένο αρνί " και δε τα κατάφερε.
    Να τα βάλεις με αυτούς που το έκλεψαν και όχι με αυτούς που δεν το βρήκαν. ( Κινέζικη παροιμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις ποσο χαζος είσαι??
      Πρωην πασοκια και στελέχη που είχε ο γαπ στην κυβέρνηση του ,αυτός που απο τα λεφτά υπάρχουν μας έβαλε στα μνημονια ,αυτουνου στελέχη είναι οι μισοί στον θίασο που έχουμε κυβέρνηση.
      Και ποτε μα ποτέ δεν παζαρεψαν τουλάχιστον η δεξιά την εθνική μας κυριαρχία με το πρόσχημα να ελαφρυνουν το χρέος της Ελλάδας η κάτι παρόμοιο.
      Αν εσύ βολευεσαι με αυτό πρόβλημα σου.
      Δεν σε κρατάμε με το ζόρι τα Σκόπια είναι βόρεια απο εδώ ,βορεια της Μακεδονίας .

      Διαγραφή
  8. To " Χαζός " Προδίδει τη καλλιέργεια και το επίπεδό σου.
    Η πνευματική Καλλιέργεια είναι πιο σημαντική από τη μόρφωση.
    Δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθώ με σένα. Είναι βέβαιο πως θα με κερδίσεις , αφού ξέρεις να βρίζεις καλύτερα.

    Τώρα για τους υπόλοιπους που μας παρακολουθούν

    1. Η Δεξιά του Καραμανλή, το 2008 έφερε τη χώρα στο γκρεμό υπερδιπλασιάζοντας το χρέος μέσα σε 4 χρόνια και στη δύσκολη στιγμή , όταν το πλοίο βούλιαζε ο καπετάνιος εγκατέλειψε το πλοίο αφήνοντας το λαό να πληρώσει τα σπασμένα .
    2. Αναγνώριση της « μακεδονικής γλώσσας από τον ΟΗΕ 1977 με κυβέρνηση Κ. Καραμανλή.
    3 Στις 7 Απριλίου 1993 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε την αναγνώριση του νέου κράτους με την ονομασία «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» σύνθετη ονομασία δηλαδή που περιέχει τον όρο Μακεδονία και φυσικά έτσι ψήφισε και η Ελλάδα ,

    4.Η Θέση της χώρας μας το 2008 στο Βουκουρέστι, με Υπ. Εξωτερικών τη Ντόρα Μπακογιάννη και πρωθυπουργό τον Κ. Καραμανλή ήταν. : «Σύνθετη ονομασία erga omnes ( για όλες τις χρήσεις)» και τίποτα περισσότερο. Μάλιστα μια από τις ονομασίες που πρότεινε η Κυβέρνηση της ΝΔ ήταν και το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΣΚΟΠΙΑ»( αυτό κι αν δεν είναι εθνική προδοσία).


    Άρα λοιπόν το όνομα έχει χαθεί εδώ και χρόνια ΜΕ ΕΥΘΎΝΗ ΑΛΛΩΝ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο Σύριζα στη συμφωνία που πέτυχε πάτησε ακριβώς στην Εθνική γραμμή του 2008 και επιπροσθέτως , πέτυχε με το άρθρα 7 της συμφωνίας να διαχωρίσει ( για πρώτη φορά) τη μακεδονική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ από τη μακεδονική ΕΘΝΟΤΗΤΑ.
    Οι βορειοηπειρώτες π.χ. έχουν αλβανική ιθαγένεια, αλλά ανήκουν στην ελληνική εθνότητα.

    Επίσης, η συμφωνία (πάλι για πρώτη φορά) αναφέρει ότι η Β. Μακεδονία ουδεμία σχέση έχει με την αρχαία ελληνική ιστορία και πολιτισμό. Αυτοί, έχουν δικό τους πολιτισμό , κουλτούρα και γλώσσα η οποία ανήκει στη σλαβική οικογένεια και δεν έχει σχέση με τη γλώσσα της αρχαίας Μακεδονίας.
    Αυτό προσωπικά τη θεωρό τη μεγαλύτερη νίκη της χώρας μας στη συμφωνία. Τέρμα τα σύμβολα, ο ήλιος της Βεργίνας, τα αγάλματα στις πλατείς και τα ονόματα στούς δρόμους που παραπέμπουν στην ελληνική αρχαία Μακεδονία.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΡ. 7

    Το άρθρο 7 της συμφωνίας αναφέρει:
    1.Τα μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν αντίληψή τους ως προς τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» αναφέρεται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο και ιστορική κληρονομιά.
    2.Αναφορικά με την Ελλάδα, με αυτούς τους όρους νοούνται όχι μόνο η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας Ελλάδας αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήμερα.
    3.Αναφορικά με την ΠΓΔΜ, με αυτούς τους όρους νοούνται η επικράτεια, η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους, με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά, διακριτώς διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στο παραπάνω εδάφιο (άρθρο 7.2)
    4.Η ΠΓΔΜ σημειώνει ότι η επίσημη γλώσσα της, η Μακεδονική γλώσσα ανήκει στην ομάδα των νότιων σλαβικών γλωσσών. Επίσης, τα δύο μέρη σημειώνουν ότι η επίσημη γλώσσα και τα άλλα χαρακτηριστικά της ΠΓΔΜ δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής της Ελλάδας.


    Ο 12:11 να μη μπει στον κόπο. δε θα του απαντήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News