Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Πισοδέρι: Σε νοσοκομεία οι 14 τραυματίες των επεισοδίων

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, οι 14 τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία και αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών

Τα επεισόδια στο Πισοδέρι είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άτομα. Κράτησαν 4 ολόκληρες ώρες...

Αποχώρησαν, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών από τα νοσοκομεία Καστοριάς και Φλώρινας, 14 άτομα, εκ των οποίων 7 αστυνομικοί, με θλαστικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα, που προκλήθηκαν μετά τα επεισόδια στο Πισοδέρι Πρεσπών, όπου και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, οι 14 τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία και αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Χάος στο Πισοδέρι με χημικά και άγριο ξύλο

Οι διαδηλωτές στο Πισοδέρι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπες, όπου πραγματοποιείτο η τελετή υπογραφής της συμφωνίας για το ονοματολογικό, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συγκρούσεις. Τουλάχιστον 14 άτομα τραυματίστηκαν (7 διαδηλωτές και 7 αστυνομικοί) κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που κράτησαν 4 ολόκληρες ώρες. Η ένταση εκτονώθηκε μετά τις 15.00 το μεσημέρι και ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί.

Νωρίτερα, στα μπλόκα της αστυνομίας στο Πισοδέρι, εκεί που είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες κόσμου, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία, σημειώνονταν συνεχώς εντάσεις με ξύλο και ρίψεις αντικειμένων. Ομάδα διαδηλωτών που έκανε πορεία από το Πισοδέρι έφτασε στον φραγμό των ΜΑΤ και προσπάθησε να τον διασπάσει. Στόχος τους να περάσουν για να φτάσουν στο χωριό Ψαράδες όπου υπογράφηκε η συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία».

3 σχόλια:

  1. Ειμασταν εκει παιδια και χωρις λογο αρχισαν στο μεσο του πουθενα να ριχνουν δακρυγονα βολες στον αερα αερια στα μουτρα προκλητικα χωρις να προκληθουν..
    Και μετα ντου φτανει ρε που κρυβεστε πισω απο κρανη και στολες φτανει το εχετε παρακανη ..
    Εσεις δεν εισται πατριωτακια μονο εμεις ειμαστε δηλαδη.
    Επισης η ωρα ηταν 12.00 περιπου ολα ειχαν τελειωση και ηθελε και καμμια μιση ωρα για να φτασουμε στην λιμνη οποτε γεια..
    Δεν καταλαβα γιατι εκεινη την ωρα κανανε ντου με δακρυγονα και βολες..
    Αα μαλλον καταλαβα ας δειξουμε οτι ειμαστε και εμεις δυνατη να δικαιολογισουμε τον μισθο μας τον 1000 eur.....
    ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεις και εξήντα παίρνουνε
      Και τον κοσμο δέρνουνε
      Και αν θα πάρουν ποιο πολλά
      Θα βαρανε ποιο γερά

      Διαγραφή
    2. Καλη απαντηση πηρε ο πατριωτης. Αλλα με μπερδεψε γιατι δεν καταλαβα με ποιον τα ειχε βαλει και πηγε εκει με αυτους της κυβερνησης η με αυτους που ασχολειται με αυτα που λεει;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News