Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Αλμωπός Αριδαίας: Η επόμενη μέρα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Μπορεί η γενική συνέλευση του Αλμωπού που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 20/5 να μην έγινε, καθώς δεν υπήρχε απαρτία μελών, αυτό όπως δεν εμποδίζει σε κάτι τις εξελίξεις της επόμενης μέρας στον σύλλογο.

Παρών στην συνάντηση της Κυριακής ήταν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και φυσικά ο Κώστας Γάτσος που έδειξε πως θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά δίπλα στην ομάδα.

Από κει και πέρα παρελθόν θα αποτελέσει από τον προεδρικό θώκο ο κύριος Παναγιώτης Κοτίδης, ο οποίος αναμένετε να γίνει αντιπρόεδρος στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος πρόεδρος του Αλμωπού θα είναι ο επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας κύριος Φώτης Παντελίδης. Ενώ το υπόλοιπο Δ.Σ. του συλλόγου θα είναι πάνω κάτω το ίδιο.

Στην θέση του προπονητή ο Γιώργος Τυριακίδης θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στο τιμόνι της ομάδας, με βοηθό του τον Γιάννη Κανοτίδη.

Ο αγωνιστικός προγραμματισμός για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει σιγά σιγά και θα καθοριστούν και οι στόχοι της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News