Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Καταθέτει πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας ο Δήμος Αλμωπίας

Με προτεραιότητα τη στήριξη της ενεργειακής απόδοσης, της έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κτίριο του κλειστού γυμναστηρίου και στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Αλμωπίας

Στην έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας. Παράλληλα, εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της πρόσκλησης «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων – Δράσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε αθλητικές εγκαταστάσεις», ο Δήμος Αλμωπίας προτείνει την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας, κτίριο το οποίο δεν πληροί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων (ΚΕΝΑΚ).

Όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, με προτεραιότητα τη στήριξη της ενεργειακής απόδοσης, της έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κτίριο του κλειστού γυμναστηρίου και στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Αλμωπίας, θα προταθούν παρεμβάσεις που θα αναβαθμίζουν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου στην κατηγορία Β’ και άνω, σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News