Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Μια υπέροχη μουσική βραδιά με τα «Λυμένα Κορδόνια» στην κατάμεστη πλατεία της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Το μουσικό συγκρότημα χάρισε υπέροχες μουσικές, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Αριδαίας.

Στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης που διοργανώνουν και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά με τα «Λυμένα Κορδόνια».

Το μουσικό συγκρότημα χάρισε υπέροχες μουσικές, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, ενώ είναι ενδεικτικό τι επιτυχίας ότι όλα τα μαγαζιά που βρίσκονται πέριξ της πλατείας ήταν κατάμεστα από κόσμο που απολάμβανε τη συναυλία.

Παρόν και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.







1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτική βραδιά από δύο υπέροχους μουσικούς συγχαρητήρια στον Ζαχαριάδη κάνει πολύ καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News