Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Αβραμίδη Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου "Διόνυσος" στην Όρμα Αριδαίας, για την προσφορά γεύματος στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας.

Την ιδιαίτερη αγάπη και την ευαισθησία, που τρέφει για τα παιδιά με αναπηρία, την αποδεικνύει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου μας.

Του ευχόμαστε υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου
Χατζηανδρέου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News