Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Βόμβες Καμμένου για τα Σκόπια: Δεν θα βρεθεί λύση - Δεν θα δεχθούμε τον όρο Μακεδονία

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος και διαχωρίζει τη θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένει στη γραμμή για μη χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια ο Πάνος Καμμένος Δεν θα έρθει καμία λύση στη Βουλή χωρίς να υπάρξει αλλαγή συντάγματος, λέει ο υπουργός Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει το “Ίλιντεν” ή το “Άνω” στην ονομασία των Σκοπίων. Εφόσον υπάρχει ο όρος Μακεδονία, όπως είπε ο υπουργός Άμυνας, η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει λύση στο ζήτημα με τα Σκόπια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας όμως “εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη”.

Όπως εκτίμησε ο κ. Καμμένος και στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα δεν βλέπει να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News