Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Λουτρά: Μηχανήματα πρόσβασης στη λουτροθεραπεία για άτομα με κινητικά προβλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανήματα πρόσβασης για λουτροθεραπεία, ράμπες και χώροι στάθμευσης είναι οι άμεσοι στόχοι μας

Η Λουτρόπολη με τόσο μεγάλη τουριστική κίνηση στερείται υποδομών για τους συνανθρώπους μας με ιδιαίτερα προβλήματα κινητικά και όχι μόνο.

Θέλουμε να οργανώσουμε την λουτρόπολη Πόζαρ, ώστε να μη στερείται υποδομών και προυποθέσεων στήριξης συνανθρώπων μας, που έχουν δυσκολίες πρόσβασης στους χώρους λουτροθεραπείας και αναψυχής.

Μηχανήματα πρόσβασης για λουτροθεραπεία, ράμπες και χώροι στάθμευσης είναι οι άμεσοι στόχοι μας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News