Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στάθης Φουντουκίδης: Ήρθε η ώρα για το «γκρέμισμα» της δικτατορίας των μετρίων

"Τεράστια η δεξαμενή ικανών σε όλη την Ελλάδα, πρωτοπόρα η ΝΔ στην ανεύρεση και αξιοποίησή τους"

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Στάθης Φουντουκίδης αναφέρεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης του μητρώου στελεχών της ΝΔ, την οποία χαρακτηρίζει επιτυχή.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Φουντουκίδη να είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν αποκλείεται να δούμε στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ στην Πέλλα.

Διαβάστε τι γράφει στην ανάρτησή του:

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης του μητρώου στελεχών της ΝΔ αποτέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα κομματικός μηχανισμός τόλμησε να «βγει» στην κοινωνία, να ακούσει και ακουστεί από επαγγελματίες, που προέρχονται από όλες τις γωνιές της χώρας μας και άλλους που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Να επιχειρήσει ανανέωση και να αξιοποιήσει ανθρώπους που κρίθηκαν άξιοι με κριτήρια και μεθόδους που εφαρμόζουν ιδιωτικές επιχειρήσεις. Με αξιοκρατία και αντικειμενικότητα.

Τεράστια η δεξαμενή ικανών σε όλη την Ελλάδα, πρωτοπόρα η ΝΔ στην ανεύρεση και αξιοποίησή τους.

Ήρθε η ώρα για το «γκρέμισμα» της δικτατορίας των μετρίων, η ικανή Ελλάδα, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλαμβάνει σύντομα να πραγματοποιήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ώστε να κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια.

Η φωτογραφία από την Εφημερίδα «Παραπολιτικά», 31-3-2018:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News