Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Σε απόγνωση οι αγρότες της ανατολικής Αλμωπίας από τα πορίσματα του ΕΛΓΑ

Πορίσματα της τάξεις των 10% και 30% και ανω υπήρχε ζημία πολύ μεγαλύτερη

Στον αυτόματο πιλότο οι αγρότες της Ανατολικής Αλμωπίας μετά τα πορίσματα του ΕΛΓΑ. Αυτά λοιπόν που περιμέναν εδώ και έναν χρόνο ήρθαν. Ήρθαν να βάλουν την ταφόπλακα. Πορίσματα της τάξεις των 10% και 30% και ανω υπήρχε ζημία πολύ μεγαλύτερη. Και ρωτάω κύριοι που να βρουν τώρα το δίκιο τους οι άνθρωποι αυτοί?

Όταν οι πρώτες αυτοψίες ελέγχαν οτι υπήρχε ζημία την απάντηση την ξέραμε κάντε ένταση <<Πληρώστε και βλέπουμε>>. Πάρτε το 70% και βλέπουμε. Κανένα ενδιαφέρον από κανέναν. Απο την μια τα απαράδεκτα πορίσματα απο την άλλη οι χαμηλές τιμές. Πολλοί από τους παραγωγούς μένουν έξω και από τις πληρωμές μη μπορόντας να πληρώσουν τις εισφορές τους.

Κάντε το αυτονόητο <<Συμψηφισμος>> για να τους πιστώνονται τα υπόλοιπα, για να μην βεβεώνονται στην εφορία και τα προβλήματα μεγαλώνουν.

Η ανάσταση του Κυρίου να φέρει χαρά αγάπη και ευτυχία.

Οι Πρόεδροι Τ.Κ.
Ίδας Βένου Ιωάννης
Φούστανης Γαρατίδης Λάζαρος
Κωνσταντίας Κωνσταντινίδης Αντώνης
Νερομύλου - Προδρόμου Μαλλιαρός Αναστάσιος

4 σχόλια:

  1. ΑΦΗΖΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.. ΕΜΑΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΝ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.. ΑΔΙΚΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ.. ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ.. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ... ΠΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θελουμε να ειμαστε σοβαρο κρατος!
    ο γεωπονος του ελγα,πρεπει πρωτα να δινει αποδειξη στον παραγωγο της ζημιας επι τοπου υπογεγραμενη με ποσοστα εκτιμησης συν πλην 10% .ωστε να ξερει περιπου την ζημια του ο παραγωγος,και αν θελει να κανει ενσταση αμεσως,ωστε να υπαρχει η δυνατοτητα σωστης επανεκτιμησης με 2 γεωπονους.
    κατοπιν να καταχωρειται ηλεκτρονικα η ζημια στο συστημα του ελγα.και να πιστωνεται ο λογαριασμος του παραγωγου με το 70% του ποσου που του αναλογει,ωστε να μπορει να υποστηρηξει και τις υπολοιπες του εργασιες,ασφαλιστηκες εισφορες ,να συνεχισει να σπουδασει τα παιδια του,και γενικα να μπορει να επιβιωσει .
    αλλιως απλα υπαρχει ο καχεκτικος αυτος μηχανισμος για να αδικει τον παραγωγο και να τον ταλαιπωρει με κακες εκτιμησεις και ετεροχρονισμενες.γι αυτο και πληρωνεται ο παραγωγος πανω απο το 20% πολαπλασιαζομενο το ποσο επι 0,88%.
    μαλλον πιο κοντα στην αφρικη ειμαστε ,παρα στην ευρωπη.
    ΓΙΩΡΓΟΣ Λ...φιλωτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News