Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Καμπάνια του Aridaia News: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά»

Σύντομα περισσότερα…

Μέσω του Aridaia News ξεκινάμε μια καμπάνια ευαισθητοποίησης με τίτλο «Στηρίζουμε την τοπική αγορά».

Στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε την πόλη μας! Είναι ανθρώπινο και δείχνει τον χαρακτήρα αλληλεγγύης της κοινωνίας μας. Έτσι κερδίζουμε όλοι!

Σύντομα περισσότερα…

3 σχόλια:

  1. μπραβοα σας καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι η δυναμη μιας περιοχης ειναι η τοπικη αγορα και οχι να φευγουν σε αλλες πολεις και μη μου πειτε οτι δεν σας καλυπτει το τοπικο εμποριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν είναι από άλλη περιοχή να ψωνίζουν από Αλμωπία ::::;;;
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ πως θέλετε να είστε τόσο τοπικιστές ;; ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ στην περιοχή σας δεν πρέπει να ξοδεύω ούτε ένα ευρό - ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - οπως στηρίζουμε την Αλμωπία εμείς θα θέλαμε να μας στηρίξετε και εσείς - προς το υπεύθηνο του blok περιμένω να το αναρτήσεις και σου δίνω το δικαίωμα να σβύσεις ότι αναφερω από το πρός μέχρι τέλος - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...δε με λες; εισαι μαλάκας αγόρι μου; απάντησε μου μ ενα ναι η μ ενα ειμαι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News