Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πέλλα: Ποιοι «φλερτάρουν» με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, όνομα έκπληξη για την Αντιπεριφέρεια - Όλο το ρεπορτάζ

Όλο το ρεπορτάζ

Έντονο και πολυμέτωπο είναι το παρασκήνιο στον χώρο της ΝΔ, τόσο σε επίπεδο ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, όσο και σε επίπεδο Αντιπεριφέρειας. Το κερασάκι στην τούρτα; Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων ΝΟΔΕ και Τοπικών Οργανώσεων.

Όσον αφορά στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιοι ο εν ενεργεία Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, όπως και ο πρώην Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης. Οι δύο τους θα καλύψουν την περιοχή του Δήμου Πέλλας, ενώ από την ίδια περιοχή αναμένεται να είναι υποψήφια η γιατρός Ειρήνη Χατζοπούλου από το Μητρώο Στελεχών. Παίζουν και τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων Μαρίας Ζωγράφου και Γιάννη Ανδρίτσου, αλλά και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Στάθη Φουντουκίδη.
Και ο Ιορδάνης Τζαμτής που καλύπτει την περιοχή του Δήμου Σκύδρας αναμένεται να δώσει τη μάχη του σταυρού, καθώς κατάφερε σε δύσκολες στιγμές για τη ΝΔ να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τις ψήφους του και δεν δίστασε να δηλώσει παρόν ακόμα κι όταν ήταν δεδομένη η μη εκλογή του. Πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν πως ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου έχει πάρει τις αποφάσεις του και σκέφτεται σοβαρά να κάνει το επόμενο βήμα, έχοντας ιδιαίτερη δυναμική αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει ένας έτοιμος μηχανισμός που θα τον στηρίξει. Για την περιοχή του Δήμου Αλμωπίας, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά υποψήφια την Γέση Πασχαλίδου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Πέτρου Ζέρζη, του Κώστα Μπαρμπαγιάννη και του Γιώργου Γκλαβάκη. Τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει και μια φήμη για επικείμενη κάθοδο της προερχόμενης από τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι Κατερίνα Μάρκου στην εκλογική περιφέρεια της Πέλλας, φήμες που πιστεύουμε ότι δεν μπορούν να ευσταθούν καθώς δεν έχει καμία σχέση με το Νομό μας.

Και στην Αντιπεριφέρεια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη θέση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη. Φυσικά και οι τέσσερις περιφερειακοί Σύμβουλοι επιθυμούν να καθίσουν σε αυτή την καρέκλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ κοντά στον Τζιτζικώστα βρίσκεται ο Πέτρος Ζέρζης, λόγω εμπειρίας. Ωστόσο, στις ερχόμενες εκλογές δεν αποκλείεται να μην ηγηθεί κανείς από τους τέσσερις και να υπερτερήσει ένα σενάριο όπως αυτό του σημερινού Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου.

10 σχόλια:

  1. Και γαμω τα ρεπορτάζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με λιγα λογια Αλμωπια ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά είναι το ρεπορτάζ. Απλά στην περιφέρεια να έχουν υπόψη κάποιοι ότι αν συνεχίσει κάποιος κάποια που η οικογένεια της έχει σούπερ μαρκε στον νομό θα μας βρει όλους απέναντι σε άλλο συνδυασμό και με πολύ πάθος. Για να μάθουν να σέβονται τις οικογένειες και τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν τις οικογένειες τους. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΓΕ ΤΑ ΠΡΩΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ!ΜΕ ΑΥΤΟΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ Κ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΗΣ ΣΊΓΟΥΡΗ ΑΠΌ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα ψάρια στο γιαλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χεστηκαμε ποιος θα κατεβει, οσο κυνηγατε τον ΠΑΟΚ θα τρωτε φουμο, πρωτη φορα στη ζωη μου που δεν θα σας ψηφισω αρχιδια των Αθηνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΟΣ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News