Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Πανέμορφες ανοιξιάτικες εικόνες από τα Λουτρά Πόζαρ - 50% αύξηση των επισκεπτών και τις καθημερινές

Αυτό που διοίκηση και εργαζόμενοι έχουμε βάλει ώς στόχο, φαίνεται να αποδίδει καρπούς

Είναι καταγεγραμμένη πλέον μια σημαντική αύξηση επισκεπτών και τις καθημερινές της τάξεως του 50%. Αυτό που διοίκηση και εργαζόμενοι έχουμε βάλει ώς στόχο, φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

Παρεμβάσεις που έχουν στόχο την αισθητική ανάταση της Λουτρόπολης αλλά και συντήρηση υποδομών και πεζόδρομων είναι σε εξέλιξη με στόχο και άλλες τουριστικές διεξόδους όπως το περπάτημα μέσα στην πανέμορφη τοποθεσία του ορεινού όγκου της Λουτρόπολης.

Το διαπιστώσαμε σήμερα με τις εικόνες που καταγράψαμε. 

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας
































3 σχόλια:

  1. τα λουτρα παραδεισος η Αριδαια κολαση, δυστηχως τα Λουτρα δεν ψηφιζουν δημαρχε.κανε και την Αριδαια παραδεισο αν μπορεις, αλλα θα μου πεις γινετε το σκατο κοκορετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία λουλούδια και όμορφα τα πήλινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑΑΑΑΑ !
    ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΝΤΙΠ,ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.
    ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΑΧΡΩΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News