Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτες δηλώσεις Μπουτάρη: «Κατεβαίνουν οι τουρίστες στο αεροδρόμιο Μακεδονία και νομίζουν ότι είναι στα Σκόπια»

“Δεν βάζω ζήτημα αλλαγής”, λέει ο Γιάννης Μπουτάρης, “απλά επιβεβαιώνω ότι χάσαμε”. Το όνομα Μακεδονία το έχουν πάρει, σε όλες τις χώρες με αυτό το όνομα τους αποκαλούν, λέει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν ότι είναι σε άλλη χώρα, δήλωσε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Να αλλάξουμε το όνομα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, λέει. Θύελλα από τις νέες δηλώσεις Μπουτάρη.

Οι νέες δηλώσεις Μπουτάρη προκαλούν αντιδράσεις καθώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι τα ονόματα πρέπει να αλλάξουν και στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι τουρίστες νομίζουν ότι βρίσκονται στα Σκόπια.

“Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

“Δεν βάζω ζήτημα αλλαγής”, λέει ο Γιάννης Μπουτάρης, “απλά επιβεβαιώνω ότι χάσαμε”. Το όνομα Μακεδονία το έχουν πάρει, σε όλες τις χώρες με αυτό το όνομα τους αποκαλούν, λέει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

11 σχόλια:

  1. Ρε ντουγανια θεσσαλονικης τι του βρηκαταε και τον βγαλατε δημαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λε΄ς βρε ανιστόριτε και επικύνδινε , υπάρχει σήμερα άνθρωπος που πετάει με αεροπλάνο και εχει εικόνα ότι πάει αλλού και επίσης σε όλο τον κόσμο ξέρουν την Ελλάδα χωρίς να ανοίξουν τον χάρτι, την γείτονα χώρα που υπερασπίζεσε (μάλλον έχεις επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλιώς δεν εξηγήτε) ποιος ξέρει που είναι ;; - ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (τι σοει ταυτοτητα ψαχνουν και αυτοι δεν ξερω) Σε ολο το κόσμο ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος ήταν Ελλην-Μακεδών. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΙΕΙ ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προτιμάς κανα εθνικιστή ναζιστή ρε παληκάρι?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.ΘΑΡΕΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΧΟΥΝΤΑ 4:06

      Διαγραφή
  4. Να πάει ο τουρίστας στο κρατίδιο των Σκοπίων να δει τι;;τα γύψινα αγάλματα του Έλληνα μέγα Αλέξανδρου; Μπουτάρη παραιτησου ΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δούμε πως θα προσγειωθεις εσύ δεν λιγοστεύουν καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσείς που σχολιάζετε πόσα ταξίδια κάνετε στο εξωτεικό ετησίως? ξέρετε τι γίνεται στον κόσμο ή θυμάστε ότι μας έλεγε ο δάσκαλος στο Δημοτικό και σχηματίζεται άποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ;!ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ;!ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΒΡΩΜΑ!ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

      Διαγραφή
  8. Το γκολουμ παλι μιλησε;!Ο συγχρονος Εφιαλτης!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ;!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ;ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News