Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αντιδήμαρχος ο Χρήστος Χουρσόγλου - Δήμαρχος: «Προτιμώ ανθρώπους με σκληρή κριτική, παρά αχάριστους» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έχουμε κάνει πολλές φορές κριτική ο ένας στον άλλον, θεωρώ ότι δεν καταφύγαμε σε προσωπικά ή αν το κάναμε δεν έπρεπε. Θεωρώ ότι η προσπάθεια όλων μας στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα"

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ:
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χουρσόγλου, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου. Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος σε επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/1/2018 στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ο Χρήστος έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να βοηθήσει σ’ αυτή τη χρονική στιγμή το Δήμο Αλμωπίας. Πιστεύω ότι σε αυτή τη διαδικασία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε αποτελέσματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια εγώ ως Δήμαρχος κάλεσα περίπου το 90% των συνεργατών μου να μπορέσουν να συμβάλουν με τις δυνάμεις τους σε ένα τελικό αποτέλεσμα.

Ο Χρήστος δεν έχει κληθεί επισήμως να αναλάβει καμία θέση. Αυτή τη στιγμή λοιπόν καλείται και ο ίδιος να συμβάλει. Αποδέχτηκε την πρόσκληση αυτή. Είναι κομμάτι δικό μας και θα αποτελέσει μια από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις που έχει αυτή η Δημοτική Αρχή για να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα.

Έχουμε κάνει πολλές φορές κριτική ο ένας στον άλλον, θεωρώ ότι δεν καταφύγαμε σε προσωπικά ή αν το κάναμε δεν έπρεπε. Θεωρώ ότι η προσπάθεια όλων μας στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα. Αλλά προτιμώ ανθρώπους με σκληρή κριτική, παρά αχάριστους.

Χρήστο, να ξέρεις ότι σου εμπιστεύομαι με όλη μου την καρδιά αυτό το χαρτοφυλάκιο, γιατί πιστεύω σε αυτόν τον τομέα θα φανείς παλικάρι. Θέλω πραγματικά να αποδείξεις ότι η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα αμφίπλευρο. Και σε εμπιστεύομαι και θα με εμπιστευτείς και θα έχουμε αποτέλεσμα. Σε καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα σου αυτή θέση, είμαστε σίγουροι ότι θα συμπορευτείς με αυτή τη δημοτική ομάδα και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προηγούμενο Αντιδήμαρχο, τον Γιώργο Χατζηγιαννίδη, ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος ο οποίος μπήκε στην αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά. Είχε μεγάλες προσπάθειες κι αυτός στο χαρτοφυλάκιο αυτό. Επειδή το γνωστικό του αντικείμενο σχετίζεται και με τον αθλητισμό, τελειώνει φέτος τη γυμναστική ακαδημία, του ευχόμαστε να έχει θετικά αποτελέσματα και του αναθέτω ως εντεταλμένο σύμβουλο με δικαίωμα υπογραφής τον τομέα του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, για να βοηθήσει».

Ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Από την πλευρά μου δέχτηκα την πρόσκλησή σας να συμβάλω. Επανέρχομαι λοιπόν στις τάξεις της παράταξης με την οποία πολιτεύτηκα το 2014. Αφήνω με μία κουβέντα όλο το παρελθόν πίσω. Είμαι άνθρωπος που βλέπει μπροστά και χαράσσει νέους ορίζοντες.

Δεν σας κρύβω κ. Δήμαρχε ότι οι συζητήσεις που κάναμε το προηγούμενο διάστημα με προβλημάτισαν. Όμως έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι άνθρωποι οι οποίοι τα τελευταία 20 χρόνια στέκονται δίπλα μου και με στηρίζουν και οι οποίοι με προέτρεψαν να αποδεχτώ την τιμητική σας πρόσκληση –στη συντριπτική τους πλειοψηφία, γιατί υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι ήταν διστακτικοί.

Έχω αποφασίσει από σήμερα να συμβάλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Το χαρτοφυλάκιο και την ευθύνη που μου δίνετε, το έχω θητεύσει και στο παρελθόν. Για ένα να είστε βέβαιος: Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των δημοτών και του τόπου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

21 σχόλια:

  1. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε τώρα και θα υπάρξει συνεργασία Δεν μπορώ. Χρήστο μπορείς να με βοηθήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ...ΝΤΡΟΠΗ...ΝΤΡΟΠΗ

    Σταύρο σε παρακαλώ δημοσίευσέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕς. ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.΄ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΒΕΣΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΩς ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχεις δημαρχε... ντροπή και σε είδα σε εκτημηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και αξιζει να μην παρει τιποτα γιατι και αυτος ενας αχαριστος ειναι.
    Αν και εχει πει τα οσα μεσα και εξω απο τον Δημο.
    Αν και μιλησε για προσωπικα ζητηματα της οικογενειας του.
    Αν και ξερουμε οτι ο Χρηστος ζει για την πολιτικη καρεκλα οπως εχει δειξει στο παρελθον και το εχει πει και Μπινος.
    Αν και εχει μπει στο κολπο επειδη θελει και λιγο μουρμουρι.
    Αν και ειναι γνωστος στους παλιους οτι κανει κωλοτουμπα σαν την Κομανετσι.
    Αν και αυτον τον επιτυχημενο πολιτικο αντρα και παλιο αυτοδιοικητικο μυαλο με τον σκληρο λογο τον γυρισε πισω ο παλιο φιλος του πληγονοντας με αυτον τον τροπο τον αλλον φιλο του τον Αγιο Βεσκομπαρ
    Παρ ολα αυτα τον ψηφισε ο κοσμος της Αλμωπιας και ετσι λυγισε η μεγαλη καρδια του Μπινου
    Θα συνεχισει το θεαρεστο εργο για τους πολιτες και θα κανει το μεγαλο μπαμ για να μας εντυπωσιασει απο τις ικανοτητες του.
    Ευχομαι οτι καλυτερο για την περιοχη της Αλμωπιας και να μην εχουν κοντη μνημη για να μην ξαναβγει κανεις σαν και αυτον.
    Ελπιζω να κανει μικρη ζημια στον Δημο και να ρθουνε τα καλυτερα με πιο αξιους.
    Καληνυχτα Μπινο καληνυχτα Αλμωπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με συγκινησες αχορταγε, γιατι σε ξερω οτι δεν χορτενης, κατσε στο γραφειο σου λαμογιο (γιατι λαμογιο εισαι) και κλαψε την πικρα σου.

      Διαγραφή
  7. ΑΡΕ ΤΟΛΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fisika kai ta vrikane ola gia tin karekla ginonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρε και τον Τολη, ειναι απ τους εργατες και θα προσφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕς.

      Διαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΧΑ ΚΑΛΟ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.ΚΑΡΕΚΛΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. ενω ο Μπατσης δεν εφυγε για την καρεκλα; χα..χα...χα...χα...χα.... εφυγε για τ ονομα της Μακεδονιας; χα..χα...χα...χα... αντε βλακα πανε κοψε κανα δεντρο και αλλαξε λαδια στο αλυσοπριον

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΡΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;;;

      Διαγραφή
    4. εγω εμαθα οτι Μπάτσης εφυγε επειδη ο δρόμος περασε εξω απ την Λαμία και οχι απ το κέντρο, ειναι δυνατόν να εφυγε για την καρέκλα; δεν νομίζω μπααααααααααααααα σε καλό σας

      Διαγραφή
  11. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε λέτε πού αν και αργά κατάλαβε ότι μέ ανυρπακτα και μικρά παιδάκια δεν μπορεί να πάει πουθενά ο δήμαρχος...Φαγωνεστε μεταξύ σας άχρηστοι δεξιοί μία ζωή φαντάσματα κυνηγάτε μεταξύ σάς.χαηβανια.να φέρει πίσω όλους τούς παλιούς να σώσουν ότι σώζεται αν και το καράβι το βούλιαξαν η ελπίδα τού τόπου το νέο αίμα μη χέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο νεο αιμα ρε φιλε; αυτοι εχουν καψει το μυαλο τους με τα κινητα τηλ. σαν χαζεμενα ειναι ολα.

      Διαγραφή
  13. Γιαυτό λεει η παροιμια τρανον σκατο φαε τρανον κουβεντα μη λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News