Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ηχηρό μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας: «Στα εθνικά θέματα οι πολιτικές θέσεις είναι ζήτημα ψυχής και συνείδησης»

Το δίκαιο τελικά είναι πάντα με τον πατριώτη!!!

Ας ακούσουν οι αγαπητοί γείτονες από την άλλη πλευρά των συνόρων τη φωνή μας. Τη φωνή των Μακεδόνων, που κατοικούν σ' αυτά τα χώματα 2500 χρόνια: Η Ελληνική μας ψυχή δεν αντέχει αυτό που επιθυμείτε. Δεν έχουμε το δικαίωμα να σας δώσουμε κάτι που δε μας ανήκει προσωπικά. Το όνομά της Μακεδονίας κληρονομήθηκε σε μας απ' τους προγόνους μας και εμείς θα το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.

Ας ακούσουν και οι δικοί μας κυβερνόντες τη βούλησή μας ξεκάθαρα: Να μην παραχωρήσετε ούτε μια σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας. Το όνομα της Μακεδονίας ανήκει στους Έλληνες και οι Έλληνες δεν το παραχωρούν. Ούτε σύνθετη ονομασία, ούτε παράγωγα.


Στα εθνικά θέματα οι πολιτικές θέσεις είναι ζήτημα ψυχής και συνείδησης. Ο πατριωτισμός εδράζεται στην ψυχή μας!!! Το δίκαιο τελικά είναι πάντα με τον πατριώτη!!!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

17 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο, δήμαρχε!Ας καταθεσουν ολοι ψυχη περα απο πολιτικες καταβολες, που μας εφεραν στο σημερινο χαλι. Ισως η σημερινη "κυβερνηση" αθελα της ξυπνησει τις συνειδησεις και τη νοσηροτητα της πολιτικης ζωης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Η ΠΕΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ.Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝ,ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΑ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.ΤΟ 92 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες δήμαρχε μακάρι να ακούσουν τη φωνή των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που έδωσαν το αίμα τους για αυτά τα εδάφη που σημερα θέλουν κάποιοι να σπηλωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι δήμαρχε. Χοντρα χωρις πολλα πολλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχος με αληθινή άποψη και όχι με τυποποιημένες δηλώσεις. Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ μου!!!!!
    Οτι καλυτερο έχω διαβάσει!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο δημαρχε σε παραδεχομαι η αληθεια σε ενα μικρο κειμενο με μεγαλη σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τ πράγματα ειναι απλα , πως ονομάζονταν πριν το 1947, και τι γλώσσα ειναι αυτή που μιλάνε, οι ίδιοι που μένουν πριν χρόνια λέγανε οτι είναι Βούλγαροι ολα τα τα ακούω βερεσέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενταξει ρε παιδια ,πως κανετε ετσι?τα παχια λογια δεν κοστιζουν τιποτα.Αν ομως γινει κανενα ντου τοτε θα τρεξουν ολοι αυτοι πρωτοι να κρυφτουν στα μετοπισθεν και θα αφησουν τον λαο μπροστα εκτεθειμενο, γνωστα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗΛΕΨΕΣ;ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙΣ;Η ΘΑ ΛΕΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΣΕΒΑΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΓΑΝΔΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήμαρχε καλά όλα τα λες αλλά και καμιά τρυπα κλεισε στην Αριδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μεγαλε με συγκίνησες. Που σε βρήκανε εσενα; Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δημαρχε στο λυκοστομο εχουμε 3 τρυπεσ μεγα3333333

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News