Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο Γιάννης Μπίνας είναι ο νέος Διευθυντής των Λουτρών

Η πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου πέρασε κατά πλειοψηφία

Ο Γιάννης Μπίνας είναι ο νάος Διευθύνοντας Σύμβουλος των Λουτρών, καθώς το σώμα αποδέχτηκε την παραίτηση του Χρήστου Δήμτση. Η πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου πέρασε κατά πλειοψηφία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διευθυντή Χρήστο Δήμτση για τη συνεργασία και την προσφορά του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή Γιάννη Μπίνα.

Λευκό ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Κετικίδης, Χρήστος Μπάτσης και Δημήτρης Ασβεστόπουλος, ενώ απουσίαζαν από τη Συνεδρίαση η παράταξη του Δημήτρη Πασόη και οι «διαφωνούντες» Δημήτρης Βέσκος και Τόλης Ουργαντζόγλου.

Η παράταξη Πασόη αιτιολόγησε την απουσία της, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία ενδοπαραταξιακή διαδικασία και η επιλογή προσώπου ανήκει στην πλειοψηφία. 










8 σχόλια:

  1. Σώθηκαν τα λουτρά τώρα,μετά από τον μηχανικό αυτοκινήτων στον πρώην οικοδόμο!!εύγε δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός σε γαμάει εσένα ρε μαλάκα, μαγκια του και καμάρι του του δημάρχου, και μπράβο για την επιλογή του, καιρός ηταν και ο Μπίνας να αξιοποιηθει.

      Διαγραφή
    2. Έτσι δείξε μας το επίπεδο σου!πόσο ποιο κάτω θα πέσεις για ένα 20€;;;οκ θα δίνω στην γυναίκα σου λίγα παραπάνω...

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟ`; ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον γαμια ηθελε, θα φερνει τη δικια του στα λουτρα και .......

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ Τ ΑΞΙΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη επιλογη.πραγματικα εξαιρετικος ο κυριος μπινας.γιαννη καλη επιτυχια φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News