Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας

Όλοι οι φορείς που συμμετείχαν μίλησαν για τις ενέργειές τους και το βαθμό ετοιμότητας τους

Έγινε σήμερα σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας. Αξιολογήθηκαν τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που επικράτησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έγινε συζήτηση για το επίπεδο προετοιμασίας και δυνατότητας αντιμετώπισης δύσκολων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμος Αλμωπίας εφοδιάστηκε με μηχανήματα και εξαρτήματα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Όλοι οι φορείς που συμμετείχαν μίλησαν για τις ενέργειές τους και το βαθμό ετοιμότητας τους.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ.Μπίνος , οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθημερινότητος Τσιμτσιρίδης Γ. και Αβραμίκας Στέφανος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Γεωργίου Χρήστος, η Διευθήντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Παπαδοπούλου Σαπφώ, ο Προιστάμενος Περιβάλλοντος και Εργοταξίου Ιατρίδης Γ., ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Γάκης Β., ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Αριδαίας Κώνστας Α., ο Δασάρχης ΑριδαίαςΙωαννίδης Γ., Εκπρόσωπος του Συλλόγου Κυνηγών Αριδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News