Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πως σχολίασε ο Στέργιος Αντωνίου την επιστολή του Σωκράτη Καζαντζίδη: «Που να μην ήταν και φίλος μου...»

"Ευτυχώς όλοι έχουμε δώσει τα διαπιστευτήρια μας στην κοινωνία η οποία μας δικαιώνει ή μας απορρίπτει"

Τη δική του απάντηση στην επιστολή του Σωκράτη Καζαντζίδη ο οποίος του ασκεί σφοδρή κριτική, έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Στέργιος Αντωνίου.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΠΕΛΛΑNEWS δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν ο κ. Καζαντζίδης δεν ήταν φίλος μου, όπως λέει, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει περισσότερο για να σπιλώσει το πρόσωπο μου, στον αθλητικό κόσμο. Ευτυχώς όλοι έχουμε δώσει τα διαπιστευτήρια μας στην κοινωνία η οποία μας δικαιώνει ή μας απορρίπτει».

5 σχόλια:

  1. Αυτός δηλαδή πιστεύει ότι η κοινωνία τον δικαίωσε? Α ρε σιχαμένο κομματικό κράτος, έκανες τον κάθε στρατιώτη σου άνθρωπο ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ηταν ο τσωτσος τωρα που θα εισουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις πολυ μεγάλο λάθος φίλε μου ο Τσωτσος χρωστάει στον Αντώνιου περισσότερα απο οτι χρωστάει ο Αντώνιου στον Τσωτσο.και εν πιάσει περίπτωση ο Αντώνιου ειναι κοντά στα σωματεία ενώ ο Τσωτσος ήλεγχε τα πράγματα απο το γραφείο του επιμελητηρίου,χωρίς να γνωρίζει ούτε καν τα γήπεδα των ομάδων.

      Διαγραφή
  3. δηλαδη ρε παιδια εσεις υποστηριζετε τον Σωκρατη.Τελευταια ποτε πηγατε στο γιατρο?και αν δεν ηταν ο Θεοδωριδης ο Σωκρατης που θα ηταν?καλητερα να μη σε πω.σοβαρο ατομο υποστηριζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν δεν ήταν ο Τσώτσος ο Αντωνίου ούτε έξω από την Ένωση θα περνούσε!! Δες τους εκλεγέντες όλοι τους παιδιά του Ιορδάνη! Και τον τρελό του χωριού να στήριζε θα γινόταν χαλαρά πρόεδρος!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News