Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σε 600 εκ. συσκευές τα Windows 10

Η Microsoft μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σκόπευε να διαθέσει 575 εκατομμύρια active Win10 devices

H Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα νέα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα Windows 10. Μέσω αυτών μαθαίνουμε πως το λειτουργικό τρέχει σε 600 εκατομμύρια συσκευές, με τον αριθμό να περιλαμβάνει υπολογιστές, table, Xbox One, τηλέφωνα, Surface Hub και HoloLens. Αρχικά η εταιρεία σχεδίαζε να διαθέσει το λειτουργικό σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το τέλος του 2018, ενώ φαίνεται να μένει απτόητη προκειμένου να πραγματοποιήσει το στόχος της, χωρίς να αναθεωρεί τα νούμερα. 

Η Microsoft μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σκόπευε να διαθέσει 575 εκατομμύρια active Win10 devices, ενώ έφτασε το ποσό των 600 εκατομμύριων μέχρι το τέλος και του τρέχοντος μήνα. Μπορεί να ξεπέρασε το στόχο που έθεσε, όμως είναι ακόμα ασαφές το πότε ακριβώς θα επιτευχθεί το νούμερο του 1 δις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News