Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στο ποτάμι της Αριδαίας - Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές

Εργαζόμαστε για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας

Εργασίες σήμερα στο ποτάμι στο Δασάκι. Ο Επίτονος της ΔΕΗ αιωρείται στο νερό και τα Ζαρζανέτια τα οποία καταστρέφονται απο ρίζες αποτυπώνονται στις φωτογραφίες. Το τεχνητό νησάκι και η γύρω βλάστηση εμπόδιζαν τη φυσική ροή του νερού και πλημμύριζαν ιδιοκτησίες στην παρακείμενη περιοχή. Εργαζόμαστε για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας



















5 σχόλια:

  1. τι εννοείτε το τεχνητό νησάκι εμπόδιζε? μα τότε και η αριδαία ολόκληρη εμποδιζει τη φυσική ροη κλπ...δεν μπορουμε να φανταστουμε αυτο που εννοείτε ε? δε μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθαρισμός του ποταμιού ήταν απαραίτητος,Αλλά το λάθος σας για την ανεξέλεγκτη και αυθαίρετη κοπή των δέντρων το διορθώσατε χάρη στην παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας και την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης.Γι΄αυτό σταματήστε να μας λέτε ότι θέλετε, γιατί την άλλη φορά δεν θα είστε τόσο τυχερός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λογικά το φανταστικό αυτό τεχνητό νησάκι που αποτελούσε ίσως το ομορφότερο σημείο που ειχε ποτέ η Αριδαία ,μπορεί να τελειοποιηθεί .Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ - ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΗΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;)

      Διαγραφή
  4. Το υπόλοιπο ποτάμι αριστερά του δρόμου δεν θα καθαρισθεί; Από εκεί δεν κινδυνεύουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News