Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας»

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Ως Δήμαρχος συντάσσομαι με την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Θηριόπετρας, το οποίο διαμαρτύρεται για το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Εκφράζουμε κι εμείς την αντίθεσή μας σε αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα ακριτικό χωριό και μία τέτοια κίνηση θα έχει αρνητικές συνέπειες.

Είμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία και θα συμβάλουμε με όσα θεσμικά μέσα διαθέτουμε στη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας και κάθε Σχολείου που δίνει ζωή στις μικρές τοπικές μας κοινωνίες.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

10 σχόλια:

  1. Μπλα μπλα μπλα δεν έκανες τίποτα ενώ γνώριζες απλά κοιτούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ . ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΝΕΙΡΙΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Την γνώμη των γονέων θα την λάβει κάποιος υπόψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο επόμενο δημοσίευμα θα βρείτε τη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι,στο από κάτω δημοσίευμα ,αυτή είναι η λύση.

      Διαγραφή
  5. Οι χωριανοι δεν θέλουν να κλείσει το σχολείο, και ο δήμαρχος απ'οτι λέει δεν θέλει να κλείσει το σχολείο..! Το θέμα είναι τι θα γίνει, θα λειτουργεί το δημοτικό κανονικά ή θα κλείσει...? Καλό είναι να παρει ο Δήμος μια απόφαση γρήγορα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι απόφαση του δήμου. Ο δήμαρχος ήταν ξεκάθαρος.

      Διαγραφή
    2. Ποιοι χωριανοί ? Αυτοί που έχουν παιδιά ή αυτοί που δεν έχουν?

      Διαγραφή
  6. Το ένα φερνει το άλλο αλίμονό στα ακριτικά χωριά χρειάζονται βοήθεια ας αρχίσουμε από τη καινούργια παιδική χαρά ένα έργο των
    μικρών παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News