Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Ξεχάστε τις ηλιόλουστες ημέρες αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο καιρός θα παρουσίασει ραγδαία επιδείνωση από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, από τα βορειοδυτικά της χώρας, αναμένονται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Αναλυτικά, τη Δευτέρα, προβλέπεται να επηρεαστούν αρχικά το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η Κεντρική Μακεδονία.

Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν την Κρήτη και τις Ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη

Την Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει πως από τη μεταβολή του καιρού θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η Ανατολική Μακεδονία. Προς το βραδύ αναμένεται να επηρεάστουν και πάλι η Ανατολική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News